Abonneren op Apple TV+

Met Apple TV+ volgt u originele verhalen van de creatiefste geesten in de televisie- en filmindustrie. Elke maand worden er nieuwe originals toegevoegd. En met de Apple TV-app kunt u Apple TV+ kijken op al uw apparaten.

Abonneer u op Apple TV+ en stream zonder advertenties en op aanvraag gloednieuwe Apple Originals. Als u gebruikmaakt van Delen met gezin, biedt uw lidmaatschap toegang voor maximaal zes gezinsleden. Lees hier meer over de prijzen voor Apple TV+.

De beschikbaarheid van de Apple TV-app en Apple TV+ kan per land of regio verschillen. Lees hier wat er in uw land of regio beschikbaar is.

Open de Apple TV-app om een abonnement te nemen

Ga naar 'Nu kijken' en selecteer een programma of film van Apple TV+. U kunt ook naar de Apple TV-kanalen scrollen en Apple TV+ kiezen. Of zoek naar Apple TV+ in de Apple TV-app.

Ook kunt u naar tv.apple.com gaan om u te abonneren op Apple TV+ en ernaar te kijken.

Lees hier welke apparaten de Apple TV-app en Apple TV+ ondersteunen.

Start een proefabonnement

Tik of klik op het aanbod voor een proefabonnement (één proefabonnement per persoon of gezin).

Als u Delen met gezin gebruikt en een abonnement neemt op Apple TV+, heeft iedereen in uw gezinsgroep automatisch toegang tot Apple TV+.

U kunt nu gratis een jaar lang een abonnement nemen op Apple TV+ als u een nieuwe iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV of Mac koopt. Lees hier meer over deze aanbieding en hoe u er gebruik van kunt maken.

Inloggen met uw Apple ID

Log in met de Apple ID en het wachtwoord dat u gebruikt om aankopen te doen. Als u geen Apple ID hebt, kiest u 'Maak nieuwe Apple ID aan' en volgt u de stappen om er een aan te maken.

Weet u niet zeker of u een Apple ID hebt? Wij kunnen u daarbij helpen.

Als u om een verificatiecode wordt gevraagd, is twee-factor-authenticatie geconfigureerd voor uw Apple ID. Lees hier meer over twee-factor-authenticatie en wat u moet doen als u nog steeds niet kunt inloggen.

Uw factuurgegevens bevestigen

Bevestig uw factuurgegevens en voeg een geldige betaalmethode toe als u hierom wordt gevraagd. Kies daarna 'Bevestigen'.

Ga akkoord met de voorwaarden als u hierom wordt gevraagd.

Beginnen met kijken

Open de Apple TV-app, ga naar 'Nu kijken' en kies een Apple Originals-programma. Of scrol omlaag naar de Apple TV-kanalen en kies Apple TV+. U kunt ook naar tv.apple.com/nlgaan.*

Download tv-programma's en films op uw iPhone, iPad, iPod touch en Mac om ze offline te bekijken.

*Als u voor het eerst inlogt bij tv.apple.com/nl, wordt u mogelijk gevraagd om een creditcard toe te voegen of te verifiëren om er zeker van te zijn dat de eigenaar van de kaart tv kijken op internet toestaat.