Een abonnement nemen op Apple TV+

Neem een abonnement op Apple TV+ en bekijk Apple Originals-programma's en -films op je compatibele apparaten met de Apple TV-app.

Een abonnement nemen op Apple TV+

Je kunt je op Apple TV+ abonneren op tv.apple.com/nl. Je kunt je ook abonneren in de Apple TV-app op een Apple apparaat, op een pc, op een smart-tv, of op een streamingapparaat dat compatibel is met de Apple TV-app. Lees hier welke streamingapparaten compatibel zijn.

Ga naar Apple TV+
  1. Open de Apple TV-app. Als je een Apple apparaat gebruikt dat hiervoor in aanmerking komt, zie je mogelijk een bericht dat je jouw aanbieding voor Apple TV+ kunt inwisselen.

2. Als het niet lukt om je aanbieding in te wisselen, controleer je of je aan de voorwaarden voldoet.

3. Selecteer het tabblad 'Apple TV+'.

4. Selecteer 'Log in' of 'Abonneer'. Het kan ook zijn dat je een knop 'Neem Apple TV+' of 'Start proefabonnement' ziet.

5. Log in met de Apple ID en het wachtwoord die je gebruikt voor aankopen.* Als je geen Apple ID hebt, selecteer je Maak nieuwe Apple ID aan en volg je de stappen om er een aan te maken. Apple ID vergeten?

6. Bevestig je factuurgegevens en voeg een geldige betaalmethode toe als je hierom wordt gevraagd. Selecteer vervolgens 'Bevestig'. Ga akkoord met de voorwaarden als je hierom wordt gevraagd.

* Als je je niet kunt abonneren op Apple TV+, moet je wellicht je Apple ID voorbereiden voor aankopen.

Apple TV+ delen met je gezin

Je kunt je abonnement op Apple TV+ delen met tot 5 gezinsleden. Lees hoe je een gezinslid toevoegt aan je Apple abonnementen.

Andere manieren om te kijken

De beschikbaarheid van de Apple TV-app en Apple TV+ kan per land of regio verschillen. Lees wat er in jouw land of regio beschikbaar is.