Als uw MacBook Pro (13-inch, 2019, twee Thunderbolt 3-poorten) steeds weer wordt uitgeschakeld

Lees hier wat u moet doen als uw MacBook Pro willekeurig wordt uitgeschakeld terwijl de batterij nog niet leeg is.

Als uw MacBook Pro (13-inch, 2019, twee Thunderbolt 3-poorten) willekeurig wordt uitgeschakeld terwijl de batterij nog niet leeg is, kunnen deze stappen helpen:

1. Als de batterij van uw MacBook Pro voor minder dan 90 procent is opgeladen, gaat u verder met stap 2. Als de batterij voor meer dan 90 procent is opgeladen, gebruikt u uw computer totdat het percentage onder de 90 procent komt en gaat u verder met stap 2.
  2. Sluit uw Mac aan op de lichtnetadapter.
  3. Stop alle geopende apps.
  4. Sluit de klep van de computer. Hierdoor gaat de Mac in de sluimerstand.
  5. Laat de Mac ten minste acht uur opladen.
  6. Na acht uur werkt u de computer bij naar de nieuwste versie van macOS.

Als het probleem zich blijft voordoen na de update naar de nieuwste versie van macOS, kunt u contact opnemen met Apple.

Dit document wordt bijgewerkt wanneer meer informatie beschikbaar is.