Meldingen ontvangen op een Apple Watch na het installeren van watchOS 6

Lees wat u doet als u merkt dat u geen meldingen ontvangt op uw Apple Watch nadat u deze hebt bijgewerkt naar watchOS 6.

Om dit probleem op te lossen, werkt u de iPhone bij naar iOS 13.1 of hoger. Als u nog steeds geen meldingen op de Apple Watch ziet, herstart u de Apple Watch en vervolgensherstart u de iPhone.

Als het probleem niet is verholpen na het uitvoeren van deze stappen, neemt u contact op met Apple Support.