Nieuw in Herinneringen voor macOS

Lees hier meer over de nieuwe functies in Herinneringen voor macOS Catalina

Helemaal nieuw

Een geheel nieuw ontworpen app om het gemakkelijker dan ooit te maken om herinneringen aan te maken en te ordenen.

Snel aanmaken

Typ, praat met Siri of klik simpelweg op de nieuwe wijzigingsknoppen om snel herinneringen aan te maken. Siri kan ook herinneringen uit Berichten voorstellen.

Eenvoudig ordenen

Gebruik automatische slimme lijsten zoals 'Vandaag' en 'Gemarkeerd' of orden door lijsten of herinneringen te groeperen.

Ontdek meer nieuws

• Klik op de nieuwe wijzigingsknoppen om gemakkelijk datums, tijden, locaties of markeringen aan uw herinneringen toe te voegen.
  • Gebruik subtaken wanneer u aanvullende details aan een herinnering wilt toevoegen.
  • Groepeer meerdere lijsten met herinneringen.
  • Tag mensen in een herinnering. De volgende keer dat u met ze chat in Berichten, wordt u eraan herinnerd dat dit een goed moment kan zijn om iets te bespreken.
  • Pas de weergave van uw lijsten aan met 12 prachtige kleuren en 60 expressieve tekens.
  • Gebruik iCloud om al uw herinneringen en lijsten veilig in de cloud te bewaren en op al uw compatibele apparaten up-to-date te houden. Maak herinneringen aan op uw Mac, iPhone, iPad, Apple Watch of zelfs in uw auto met CarPlay. Ze worden automatisch beschikbaar gemaakt op uw andere compatibele apparaten.

Krijg stapsgewijze instructies voor en informatie over de functies in Herinneringen voor macOS op uw Mac.

Bestaande functies

• Gebruik Siri om herinneringen aan te maken met uw stem of door te typen.
  • Stel herinneringen in die u op een datum of specifieke tijd waarschuwen.
  • Stel herinneringen in voor specifieke locaties, bijvoorbeeld wanneer u bij een locatie als 'thuis' of 'werk' aankomt, of wanneer u in de auto stapt.
  • Maak speciale lijsten aan om verschillende herinneringen in uw leven georganiseerd te houden, zoals een boodschappenlijstje, een lijstje voor een kampeertrip of een lijst met taken voor uw team.
  • Deel een lijst met herinneringen of werk er samen aan.
  • Gebruik het Deel-menu van apps als Safari, Kaarten, News en meer om koppelingen naar herinneringen toe te voegen.
  • Praat tegen Siri en vraag 'herinner me hieraan' terwijl u een andere app gebruikt om een herinnering met een koppeling aan te maken, bijvoorbeeld voor een koppeling naar een website in Safari of een kaartlocatie in Kaarten, allemaal zonder de app te verlaten die u gebruikt.