De Mail-app gebruiken op een iPhone, iPad of iPod touch

Gebruik de Mail-app op een iPhone, iPad of iPod touch om uw e-mail te schrijven, beantwoorden en ordenen.

Voordat u begint

Schakelen tussen postbussen

Standaard heeft uw e-mailaccount een aantal verschillende postbussen, zoals 'Inkomend', 'Verstuurd' en 'Prullenmand'. Wanneer u de Mail-app opent, ziet u een lijst met e-mailaccounts die u op uw apparaat hebt geconfigureerd. Tik op de e-mailaccount die u wilt bekijken of tik op uw accountnaam in de linkerbovenhoek om terug te gaan naar al uw postbussen.

Een e-mail schrijven

1. Open de Mail-app.
  2. Tik op de e-mailaccount die u wilt gebruiken.
  3. Tik op de knop 'Nieuw bericht' . Voer vervolgens een e-mailadres en een onderwerpregel in.
  4. Schrijf uw e-mail.
  5. Tik op de knop 'Stuur' .

Door omlaag te vegen over de concepte-mail plaatst u deze onderaan het scherm, zodat u een ander e-mailbericht kunt bekijken. Veeg omlaag vanaf de grijze lijn  bovenaan en sleep deze naar de onderkant. Om het concept te openen, tikt u erop.

Een e-mail beantwoorden

Wanneer u een e-mail hebt geopend, hebt u een aantal opties. U kunt onder meer een e-mail beantwoorden, doorsturen en verwijderen. Dit doet u als volgt:

1. Open de e-mail.
  2. Tik op de knop 'Antwoord' .
  3. Kies vervolgens voor 'Antwoord' of 'Antwoord allen'. U kunt de e-mail ook doorsturen, verplaatsen naar een andere postbus, markeren als ongelezen en meer.

'Snelle acties' gebruiken

Gebruik 'Snelle acties' om een e-mail snel te beantwoorden, te verwijderen of te markeren. Dit doet u als volgt:

1. Open de e-mail.
  2. Veeg naar links om de e-mail te beantwoorden, te markeren of te verwijderen. Of veeg naar rechts om de e-mail als ongelezen te markeren.

Meer doen met Mail