De functie 'Altijd aan' gebruiken met een Apple Watch Series 5

Apple Watch Series 5 kan de tijd en andere informatie die met een blik beschikbaar is continu weergeven, zelfs wanneer u uw pols omlaag hebt.

Zo werkt het

'Altijd aan' is standaard ingeschakeld op Apple Watch Series 5. In deze modus is de tijd altijd zichtbaar, naast de wijzerplaat of de meest recente actieve app. Om de gebruiksduur van de batterij te verlengen, wordt het beeldscherm gedimd wanneer u uw pols omlaag hebt of u het beeldscherm met een snel gebaar bedekt. Door uw pols op te tillen of op het scherm te tikken, brengt u alles terug naar volledige helderheid.

Wanneer u uw pols omlaag hebt, worden de tijd en complicaties op de wijzerplaat een keer per minuut bijgewerkt en de informatie verschijnt als volgt:

• Tijdcomplicaties, zoals Stopwatch en Timer, ronden de getoonde informatie af tot op de minuut.
  • Complicaties die live gegevens tonen, zoals Kompas en Geluid, zijn niet actief.
  • Andere complicaties, zoals Agenda, Weer en apps van derden, worden een keer per minuut vernieuwd of wanneer dit nodig is.

De Work-out-app blijft zichtbaar terwijl u traint, zodat u eenvoudig uw work-outgegevens kunt bekijken.

Meldingen verschijnen niet op de wijzerplaat wanneer u uw pols omlaag hebt.

Instellingen voor 'Altijd aan' beheren

'Altijd aan' heeft instellingen waarmee u de functie uitschakelt, wat de gebruiksduur van de batterij kan verlengen. U kunt ook gevoelige complicaties verbergen.

1. Open de Instellingen-app op de Apple Watch. Daartoe drukt u op de Digital Crown om het beginscherm weer te geven en tikt u vervolgens op het Instellingen-symbool .
  2. Tik op 'Beeldscherm en helderheid'.
  3. Tik op 'Altijd aan' om de functie in of uit te schakelen. U kunt ook 'Verberg gevoelige complicaties' selecteren als u informatie als agenda-activiteiten, berichten en hartslag verborgen wilt houden wanneer u uw pols omlaag hebt.