Het gedrag van het statusindicatielampje op de Mac Pro (2019)

Kom meer te weten over de verschillende patronen van het statusindicatielampje op uw Mac Pro.

De Mac Pro (2019) en Mac Pro (Rack, 2019) hebben een statusindicatielampje aan de boven- of voorkant van de computer, naast de aan/uit-knop. Aan de achterkant van de Mac Pro, bij de voedingspoort, bevindt zich een tweede statusindicatielampje.

Uitgeschakeld

Als de Mac Pro is uitgeschakeld, brandt het statusindicatielampje niet.

Ingeschakeld of in sluimerstand

Nadat de Mac Pro is ingeschakeld of in de sluimerstand is gezet, is het statusindicatielampje wit en blijft het branden totdat de computer is uitgeschakeld.

Geheugenfout

Als er een geheugendetectie- of gegevensfout optreedt, brandt het statusindicatielampje gedurende 0,2 seconde oranje. Dit wordt elke seconde herhaald. Controleer het geheugen en installeer of vervang geheugen indien nodig.

Behuizing ontgrendeld of afdekking verwijderd terwijl de computer is ingeschakeld

Als de computer is ingeschakeld en u de behuizing ontgrendelt, of bij een Rack-model de afdekking of toegangsklep opent, brandt het statusindicatielampje 0,3 seconden ononderbroken oranje. Dit wordt herhaald totdat de behuizing is vergrendeld of de afdekking of toegangsklep weer is aangebracht.

Aan/uit-knop ingedrukt terwijl de behuizing is ontgrendeld of de afdekking is verwijderd

Als de behuizing wordt ontgrendeld, of bij een Rack-model de afdekking wordt verwijderd, en de aan/uit-knop wordt ingedrukt, brandt het statusindicatielampje een halve seconde ononderbroken oranje. Zorg ervoor dat de behuizing goed vastzit en vergrendeld is, of dat de afdekking is aangebracht en de hendels in de vergrendelde stand staan en probeer dan de Mac Pro opnieuw op te starten.

PCIe-kaartfout

Als de Mac Pro een probleem ondervindt met een PCIe-kaart, knippert het statusindicatielampje tweemaal oranje. Dit wordt herhaald totdat de computer wordt uitgeschakeld. Als u onlangs een PCIe-kaart hebt geïnstalleerd, leest u hier hoe u PCIe-kaartfouten op uw Mac Pro kunt oplossen.

Firmwareherstelmodus

Als de firmwareherstelmodus van de Mac Pro actief is, knippert het statusindicatielampje snel drie keer oranje, kort drie keer oranje en snel drie keer oranje. Dit wordt herhaald totdat de computer wordt uitgeschakeld. Mogelijk moet u de firmware op de Mac Pro reactiveren. Als u nog steeds hulp nodig hebt, neemt u contact op met een erkende Apple serviceprovider.