Het gedrag van het statusindicatielampje op de Mac Pro (2019)

Kom meer te weten over de verschillende patronen van het statusindicatielampje op uw Mac Pro.

De Mac Pro (2019) heeft een statusindicatielampje bovenop de computer, naast de aan/uit-knop. Aan de achterkant van de Mac Pro, bij de voedingspoort, bevindt zich een tweede statusindicatielampje.

Uitgeschakeld

Als de Mac Pro is uitgeschakeld, brandt het statusindicatielampje niet.

Ingeschakeld of in sluimerstand

Nadat de Mac Pro is ingeschakeld of in de sluimerstand is gezet, is het statusindicatielampje wit en blijft het branden totdat de computer is uitgeschakeld.

Geheugenfout

Als er een geheugendetectie- of gegevensfout is, brandt het statusindicatielampje gedurende 0,2 seconde oranje. Dit wordt elke seconde herhaald. Controleer het geheugen en installeer of vervang geheugen indien nodig.

Behuizing ontgrendeld terwijl de computer is ingeschakeld

Als de behuizing wordt ontgrendeld terwijl de computer is ingeschakeld, brandt het statusindicatielampje gedurende 0,3 seconde oranje. Dit wordt herhaald totdat de behuizing wordt vergrendeld. Zorg ervoor dat de hendel bovenaan volledig vergrendeld is:

Boven: vergrendelde positie (de punten sluiten op elkaar aan)
Onder: ontgrendelde positie (de punten sluiten niet op elkaar aan)

PCIe-kaartfout

Als de Mac Pro een probleem ondervindt met een PCIe-kaart, knippert het statusindicatielampje tweemaal oranje. Dit wordt herhaald totdat de computer wordt uitgeschakeld. Als u onlangs een PCIe-kaart hebt geïnstalleerd, leest u hier meer over PCIe-kaarten die u in uw Mac Pro kunt installeren.

Aan/uit-knop ingedrukt terwijl de behuizing is verwijderd

Als de behuizing is ontgrendeld en u de aan/uit-knop indrukt, brandt het statusindicatielampje een halve seconde oranje. Controleer of de behuizing juist is geplaatst en vergrendeld en probeer vervolgens uw Mac Pro te herstarten.

Firmwareherstelmodus

Als de firmwareherstelmodus van de Mac Pro actief is, knippert het statusindicatielampje snel drie keer oranje, kort drie keer oranje en snel drie keer oranje. Dit wordt herhaald totdat de computer wordt uitgeschakeld. U moet mogelijk de T2 Security-chip van de Mac Pro herstellen. Als u nog steeds hulp nodig hebt, neemt u contact op met een erkende Apple serviceprovider.