Apple Music gebruiken met uw Android-apparaten

Neem een abonnement op Apple Music en stream miljoenen nummers. Stream muziek naar uw tv met Chromecast. Luister naar uw favoriete muziek in de auto met Android Auto. En nog veel meer, allemaal met Apple Music op Android.

Android-telefoon met de Apple Music-app op Google Play

Download de Apple Music-app

Om de Apple Music-app te downloaden, hebt u een Android-telefoon of -tablet nodig met Android 5.0 Lollipop of hoger, of een Chromebook die Android-apps ondersteunt.

Ga naar Google Play om de Apple Music-app te downloaden.

Een abonnement nemen op Apple Music

Stream miljoenen nummers. Ontvang exclusieve afspeellijsten en passende aanbevelingen voor muziek. En luister op elk apparaat met de Apple Music-app.

Lees hoe u een abonnement kunt nemen op Apple Music op uw Android-apparaat.

Als u al abonnee bent, logt u in met uw Apple ID

1. Open de Apple Music-app.
  2. Als u een aanbod voor een proefabonnement ziet, tikt u op 'Log in' in de rechterbovenhoek. Of tik op de knop 'Meer' de knop 'Meer' en vervolgens op 'Log in'.
  3. Voer de Apple ID en het wachtwoord in die u voor Apple Music gebruikt.

Een Apple Music-gezinsabonnement delen

Op uw Android-apparaat kunt u 'Delen met gezin' gebruiken om een Apple Music-gezinsabonnement met een gezinsgroep te delen en te beheren. Of u kunt lid worden van de gezinsgroep van iemand anders om dat abonnement te delen.

Lees hoe u 'Delen met gezin' gebruikt met Apple Music op uw Android-apparaat.

Muziek streamen van Apple Music naar uw Chromecast-apparaat

1. Zorg dat uw Android-apparaat en Chromecast-apparaat met hetzelfde wifinetwerk zijn verbonden.
  2. Open de Apple Music-app.
  3. Tik bovenaan het scherm op de Cast-knop .
    Android-telefoon met de Cast-knop bovenaan de Apple Music-app
  4. Tik op uw Chromecast-apparaat.
  5. Muziek afspelen.

Als u hulp nodig hebt met uw Chromecast, gaat u naar Google Support.

Niet alle soorten content in Apple Music ondersteunen casten en niet alle Chromecast-apparaten worden ondersteund.

Apple Music gebruiken met Android Auto

Met Android Auto kunt u naar Apple Music luisteren in uw auto en op het display van uw auto regelen wat er wordt afgespeeld.

1. Download Android Auto van Google Play op uw Android-apparaat.
  2. Verbind uw Android-apparaat met uw auto.
  3. Open Android Auto op het display van uw auto.
  4. Open de Apple Music-app in Android Auto en speel muziek af.

Heb u hulp nodig met Android Auto? Ga naar Google Support.

Android Auto vereist Apple Music voor Android 2.6.

De beschikbaarheid van Apple Music kan per land of regio verschillen. Lees meer over wat er in uw land of regio beschikbaar is.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.