Functies van iCloud.com die beschikbaar zijn op uw apparaat

Krijg betere toegang tot uw favoriete functies van iCloud.com, afhankelijk van welk apparaat u gebruikt. Lees hier welke functies u vanaf uw browser op uw iPhone of iPod touch kunt gebruiken en welke beschikbaar zijn op uw iPad en computer.

Op een iPhone of iPod touch

Als u inlogt op iCloud.com op een iPhone of iPod touch met uw Apple ID, kunt u Notities en Foto's bekijken en beheren, en een aantal accountinstellingen. U kunt apparaten ook lokaliseren of vergrendelen met Zoek mijn iPhone.

Als u inlogt op iCloud.com op een iPhone of iPod touch, krijgt u toegang tot deze functies:

• Notities
  • Foto's
  • Zoek mijn iPhone

Op een iPad of computer

Als u inlogt op iCloud.com op een iPad, Mac of Windows-pc, krijgt u toegang tot nog meer functies:

• Mail
  • Agenda's
  • iCloud Drive
  • Contacten
  • Notities
  • Foto's
  • Instellingen
  • Herinneringen
  • Pages, Numbers of Keynote*
  • Zoek mijn iPhone
  • Zoek mijn vrienden

Als u geen iPhone, iPad, iPod touch of Mac hebt, kunt u nog steeds de functies gebruiken die inbegrepen zijn bij webtoegang tot iCloud

*De functies Pages, Numbers en Keynote zijn alleen beschikbaar op een desktop. In iPadOS zijn documenten, spreadsheets en presentaties alleen-lezen.

Aanbevolen browsers

iCloud.com werkt het beste in Safari voor de nieuwste versies van iOS, iPadOS en macOS, of in de nieuwste versies van Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Edge of Opera voor Windows.

Lees meer over de systeemvereisten voor iCloud en iCloud.com

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.