De Radeon Pro Vega II Duo MPX-module gebruiken met een Mac Pro

Meer informatie over de vele verschillende beeldschermconfiguraties die u kunt gebruiken met de MPX-module op een Mac Pro (2019).

De Radeon Pro Vega II Duo MPX-module bevat twee AMD Radeon Pro Vega II Duo-GPU's (Graphics Processing Unit), elk met 32 GB HBM2-geheugen, vier Thunderbolt 3-poorten en een HDMI 2.0-poort. U kunt de Thunderbolt 3-poorten gebruiken om beeldschermen en externe apparaten aan te sluiten op de Mac Pro. Wanneer u de Radeon Pro Vega II Duo MPX-module met uw Mac Pro gebruikt, kunt u ook de Thunderbolt 3-poorten aan de boven- en achterkant van de Mac Pro gebruiken om extra beeldschermen aan te sluiten.

Als u Boot Camp gebruikt en een grafische AMD-kaart van een andere leverancier installeert, moet u mogelijk andere AMD-besturingsbestanden gebruiken in Windows.

Over poorten en bussen

De MPX-module beschikt over twee bussen voor de Thunderbolt 3-poorten. Als u twee 5K- of 6K-beeldschermen aansluit op de Thunderbolt 3-poorten van de MPX-module, moet u één beeldscherm per bus aansluiten.

Als u een beeldscherm aansluit op de HDMI-poort van de MPX-module, kunnen de Thunderbolt 3-poorten op Bus 0 een extra beeldscherm ondersteunen met een resolutie van 4K of lager. Als u audio wilt uitvoeren naar een beeldscherm dat is aangesloten op de HDMI-poort en andere beeldschermen hebt aangesloten via Thunderbolt 3, moet u geen beeldscherm aansluiten op de Thunderbolt 3-poort naast de HDMI-poort.

Beeldschermen aansluiten op een enkele Radeon Pro Vega II Duo MPX-module

U kunt maximaal acht beeldschermen aansluiten via Thunderbolt 3 in de volgende configuraties:

• Twee Pro Display XDR-schermen met een resolutie van 6016 x 3384 bij 60 Hz, aangesloten op Bus 0 en Bus 1, en twee 5K-beeldschermen met een resolutie van 5120 x 2880 bij 60 Hz, aangesloten op de Thunderbolt 3-poorten aan de boven- en achterkant van de Mac Pro.
  • Vier 5K-beeldschermen met een resolutie van 5120 x 2880 bij 60 Hz, aangesloten op de volgende locaties: Bus 0, Bus 1, en de Thunderbolt 3-poorten aan de boven- en achterkant van de Mac Pro. Sluit één beeldscherm aan per elke locatie.
  • Acht 4K-beeldschermen met een resolutie van 3840 x 2160 bij 60 Hz, aangesloten op de Thunderbolt 3-poorten van de grafische kaart en de Mac Pro.

Beeldschermen aansluiten op twee Radeon Pro Vega II Duo MPX-modules

U kunt maximaal twaalf beeldschermen aansluiten via Thunderbolt 3 in de volgende configuraties:

• Vier Pro Display XDR-schermen met een resolutie van 6016 x 3384 bij 60 Hz, aangesloten op Bus 0 op elke kaart en Bus 1 op elke kaart, en twee 5K-beeldschermen aangesloten op de Thunderbolt 3-poorten aan de boven- en achterkant van de Mac Pro. Sluit één beeldscherm aan per elke locatie.
  • Zes 5K-beeldschermen met een resolutie van 5120 x 2880 bij 60 Hz, aangesloten op de volgende locaties: Bus 0 en Bus 1 op elke kaart en de Thunderbolt 3-poorten aan de boven- en achterkant van de Mac Pro. Sluit één beeldscherm aan per elke locatie.
  • Twaalf 4K-beeldschermen met een resolutie van 3840 x 2160 bij 60 Hz, aangesloten op de Thunderbolt 3-poorten op de Mac Pro en op elke kaart.

De Infinity Fabric Link is vooraf geïnstalleerd op de MPX-module en maakt tot vijf keer snellere gegevensoverdracht tussen de GPU's mogelijk. Zolang de jumper van de Infinity Fabric Link is geïnstalleerd, kunnen apps met ondersteuning voor Infinity Fabric Link deze gebruiken: