De privémodus in- of uitschakelen op uw iPad

In de privémodus kunt u in Safari websites bezoeken zonder dat uw zoekgeschiedenis wordt bijgehouden.

De privémodus beschermt uw privégegevens en zorgt ervoor dat sommige websites uw zoekgedrag niet kunnen volgen. Safari houdt geen bezochte pagina's bij, en ook geen zoekgeschiedenis of gegevens voor automatisch invullen.

De privémodus inschakelen

1. Open Safari op uw iPad.
  2. Tik op de knop 'Nieuwe pagina'
  3. Tik op 'Privé' en vervolgens op 'Gereed'.

Wanneer de privémodus is ingeschakeld, zijn de kleuren van Safari zwart of donker in plaats van wit of grijs.

De privémodus uitschakelen

1. Open Safari op uw iPad.
  2. Tik op de knop 'Nieuwe pagina'
  3. Tik op 'Privé' en vervolgens op 'Gereed'.