De privémodus in- of uitschakelen op je iPad

Als je de privémodus gebruikt, worden je surfgegevens niet bewaard en worden de websites die je bezoekt, niet gedeeld met je andere apparaten. Safari houdt geen bezochte pagina's bij, en ook geen zoekgeschiedenis of gegevens voor automatisch invullen.

De privémodus inschakelen

1. Open Safari op je iPad.

2. Houd je vinger op de knop 'Tabbladen'Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding.

3. Tik op 'Nieuw privétabblad'Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding.

iPad met Safari-menu voor tabbladopties

Als de privémodus is ingeschakeld, wordt de Safari-adresbalk zwart of donker weergegeven in plaats van wit of grijs, en zijn de knoppen zwart in plaats van blauw.

De privémodus uitschakelen

1. Tik op de knop 'Tabbladen'Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding.

2. Tik op 'Privé'Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding om de lijst 'Tabbladgroepen' weer te geven.

3. Tik op '[aantal] tabbladen'Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding bovenaan de lijst 'Tabbladgroepen'.

Meer informatie

Lees hoe je de privémodus gebruikt op de iPhone of iPod touch.