Donkere modus gebruiken op een iPhone, iPad of iPod touch

Schakel de donkere modus in voor een prettige kijkervaring bij weinig licht.

Donkere modus inschakelen

1. Ga naar 'Instellingen' en tik op 'Scherm en helderheid'.
  2. Selecteer 'Donker' om de donkere modus in te schakelen.

U kunt de donkere modus ook inschakelen vanuit het bedieningspaneel. Open het bedieningspaneel en tik op de knop 'Donkere modus' om deze in of uit te schakelen. Lees hoe u het bedieningspaneel gebruikt op uw iPhone, iPod touch of iPad.

Als u de donkere modus bij zonsondergang of op een bepaald tijdstip automatisch wilt inschakelen, gaat u naar 'Instellingen' > 'Scherm en helderheid' en selecteert u 'Automatisch'. Tik vervolgens op 'Opties' om een schema in te stellen voor de donkere modus.