Als 'USB-apparaten uitgeschakeld' wordt weergegeven op uw Mac

Schijfstations, camera's, toetsenborden, hubs en andere apparaten die u op een poort op uw Mac aansluit, kunnen slechts een beperkte hoeveelheid stroom vragen.

Probeer deze stappen als een extern apparaat niet wordt herkend op uw Mac en er wordt gemeld dat het apparaat meer stroom nodig heeft, dat de bewerking niet kan worden voltooid of dat USB-apparaten zijn uitgeschakeld:

• Koppel het externe apparaat los van uw Mac en sluit het opnieuw aan.

• Sluit het externe apparaat aan op een andere poort op uw Mac.

• Als het apparaat is aangesloten op een USB- of Thunderbolt-hub, sluit u het apparaat in plaats daarvan rechtstreeks aan op uw Mac.

• Als uw USB- of Thunderbolt-hub een eigen stroomvoorziening heeft, controleert u of de hub is aangesloten op een lichtnetadapter.

Neem contact op met Apple Support als u nog steeds hulp nodig hebt.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.