Het LG UltraFine 5K-beeldscherm gebruiken met uw Mac of iPad Pro

Lees hier meer over het LG UltraFine 5K-beeldscherm en hoe u het gebruikt met uw Mac of iPad Pro.

Over het LG UltraFine 5K-beeldscherm

Het nieuwe LG UltraFine 5K-beeldscherm heeft een resolutie van 5120 x 2880, een breed kleurengamma (P3) en een helderheid van 500 nits. Stereoluidsprekers, een camera en een microfoon zijn ingebouwd. Dankzij de integratie met macOS kunt u het volume en de helderheid van het beeldscherm aanpassen zonder dat daar fysieke knoppen op het beeldscherm voor nodig zijn.

Als u een MacBook Pro of MacBook Air hebt, kunt u die aansluiten met de meegeleverde Thunderbolt 3-kabel (USB-C) het Thunderbolt 3-logo. Als u een MacBook of iPad Pro hebt, kunt u die aansluiten met de meegeleverde USB-C-kabel. Het beeldscherm heeft één Thunderbolt 3-poort (USB-C) met een vermogen tot 94 W om het aangesloten apparaat op te laden en drie USB-C-poorten die functioneren als downstream USB-C-poorten (5 Gbps) en geschikt zijn om extra compatibele apparaten en accessoires aan te sluiten en van stroom te voorzien.

Systeemvereisten en compatibele Mac-modellen

Het nieuwe LG UltraFine 5K-beeldscherm (model 27MD5KL-B) vereist een Mac met USB-C-poort of Thunderbolt 3-poort (USB-C) met macOS Mojave 10.14.6 of hoger, of een iPad Pro met USB-C-poort en iOS 12.4 of hoger. Als uw Mac Thunderbolt 2-poorten heeft, kunt u een Thunderbolt 3-naar-Thunderbolt 2-adapter gebruiken om de Mac op het beeldscherm aan te sluiten.

5120 x 2880 bij 60Hz

U kunt het LG UltraFine 5K-beeldscherm gebruiken met deze Mac-modellen op volledige 5K-resolutie:

• iMac Pro-modellen die in 2017 zijn geïntroduceerd
  • iMac-modellen die in 2017 of later zijn geïntroduceerd
  • Mac mini-modellen die in 2018 zijn geïntroduceerd
  • MacBook Pro-modellen die in 2016 of later zijn geïntroduceerd
  • MacBook Air-modellen die in 2018 zijn geïntroduceerdof hoger

iMac Pro ondersteunt twee LG UltraFine 5K-beeldschermen geconfigureerd als een Dual-link SST met 5120 x 2880 10bpc bij 60 Hz. Lees meer over hoe u meerdere beeldschermen aansluit op de iMac Pro.

Mac mini, MacBook Air en iMac ondersteunen één LG UltraFine 5K-beeldscherm.

De 15-inch MacBook Pro ondersteunt twee LG UltraFine 5K-beeldschermen op volledige resolutie of vier LC UltraFine 5K-beeldschermen op een resolutie van 4096 x 2304. Als u twee LG UltraFine 5K-beeldschermen op volledige resolutie wilt gebruiken, moet u het ene beeldscherm aansluiten op een Thunderbolt 3-poort (USB-C) aan de linkerkant van uw MacBook Pro en het andere op een Thunderbolt 3-poort (USB-C) aan de rechterkant:

3840 x 2160 bij 60Hz

U kunt het LG UltraFine 5K-beeldscherm gebruiken met een resolutie van 3840 x 2160 bij 60 Hz op deze apparaten:

3840 x 1800 bij 60Hz

U kunt het LG UltraFine 5K-beeldscherm gebruiken bij een resolutie van 3840 x 1800 bij 60 Hz met dit Mac-model:

• Mac mini geïntroduceerd in 2014, bij voorkeur met macOS 10.12.4 of hoger

Lees hier hoe u de resolutie van het beeldscherm aanpast.

Als u problemen hebt met het aansluiten van het beeldscherm

• Het LG UltraFine 5K-beeldscherm ondersteunt geen in serie geschakelde apparaten of beeldschermen. De drie USB-C-poorten op het beeldscherm bieden alleen extra connectiviteit voor USB 3-apparaten.
  • Hulp bij videoproblemen als u nog steeds geen beeld krijgt wanneer u de juiste kabel gebruikt.
  • Als het LG UltraFine 5K-beeldscherm niet wordt ingeschakeld of als u geen beeld ziet nadat u de stappen in het bovenstaande artikel hebt gevolgd, neemt u contact op met LG om service te krijgen voor uw beeldscherm.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.