Het LG UltraFine 5K-display gebruiken met uw Mac of iPad Pro

Lees hier meer over het LG UltraFine 5K-display en hoe u het gebruikt met uw Mac of iPad Pro.

Over het LG UltraFine 5K-display

Het nieuwe LG UltraFine 5K-display heeft een resolutie van 5120 x 2880, een breed kleurengamma (P3) en een helderheid van 500 nits. Stereoluidsprekers, een camera en een microfoon zijn ingebouwd. Dankzij de integratie met macOS kunt u het volume en de helderheid van het beeldscherm aanpassen zonder dat daar fysieke knoppen op het beeldscherm voor nodig zijn.

Als u een MacBook Pro of MacBook Air hebt, kunt u die aansluiten met de meegeleverde Thunderbolt 3 (USB-C)-kabel Thunderbolt 3-logo. Als u een MacBook of iPad Pro hebt, kunt u die aansluiten met de meegeleverde USB-C-kabel. Het beeldscherm heeft één Thunderbolt 3 (USB-C)-poort met een laadvermogen tot 94 W om het aangesloten apparaat op te laden en drie USB-C-poorten die functioneren als downstream USB-C-poorten (5 Gbps) waarmee u compatibele apparaten en accessoires kunt aansluiten en van stroom kunt voorzien.

Systeemvereisten en compatibele Mac-modellen

Het nieuwe LG UltraFine 5K-display (model 27MD5KL-B) vereist een Mac met USB-C-poort of Thunderbolt 3 (USB-C)-poort met macOS Mojave 10.14.6 of hoger, of een iPad Pro met USB-C-poort en iOS 12.4 of hoger. Als uw Mac Thunderbolt 2-poorten heeft, kunt u een Thunderbolt 3-naar-Thunderbolt 2-adapter gebruiken om de Mac op het beeldscherm aan te sluiten.

5120 x 2880 bij 60 Hz

U kunt het LG UltraFine 5K-display gebruiken met deze Mac-modellen op volledige 5K-resolutie:

• Mac Pro-modellen die in 2019 zijn geïntroduceerd
  • iMac Pro
  • iMac-modellen die in 2017 of later zijn geïntroduceerd
  • Mac mini-modellen die in 2018 zijn geïntroduceerd
  • MacBook Pro-modellen die in 2016 of later zijn geïntroduceerd
  • MacBook Air-modellen die in 2018 zijn geïntroduceerd of nieuwer

iMac Pro ondersteunt twee LG UltraFine 5K-displays geconfigureerd als een Dual-link SST met 5120 x 2880 10bpc bij 60 Hz. Lees meer over hoe u meerdere beeldschermen aansluit op de iMac Pro.

Mac Pro ondersteunt maximaal zes LG UltraFine 5K-displays, afhankelijk van de geïnstalleerde grafische kaart. Lees meer over hoe u meerdere beeldschermen aansluit op de Mac Pro (2019).

Mac mini, MacBook Air en iMac ondersteunen één LG UltraFine 5K-display.

De 15-inch en 16-inch MacBook Pro-modellen ondersteunen twee LG UltraFine 5K-displays op volledige resolutie, of vier LG UltraFine 5K-displays met een resolutie van 4096 x 2304. Als u twee LG UltraFine 5K-displays op volledige resolutie wilt gebruiken, moet u het ene beeldscherm aansluiten op een Thunderbolt 3 (USB-C)-poort aan de linkerkant van uw MacBook Pro en het andere op een Thunderbolt 3 (USB-C)-poort aan de rechterkant:

3840 x 2160 bij 60 Hz

U kunt het LG UltraFine 5K-display gebruiken met een resolutie van 3840 x 2160 bij 60 Hz op deze apparaten:

3840 x 1800 bij 60 Hz

U kunt het LG UltraFine 5K-display gebruiken bij een resolutie van 3840 x 1800 bij 60 Hz met dit Mac-model:

• Mac mini geïntroduceerd in 2014, bij voorkeur met macOS 10.12.4 of hoger

Lees hier hoe u de resolutie van het beeldscherm aanpast.

Als u problemen hebt met het aansluiten van het beeldscherm

• Het LG UltraFine 5K-display ondersteunt geen seriegeschakelde beeldschermen. De drie USB-C-poorten op het display bieden alleen extra connectiviteit voor USB 3-apparaten.
  • Hulp bij videoproblemen als u nog steeds geen beeld krijgt wanneer u de juiste kabel gebruikt.
  • Als het LG UltraFine 5K-display niet wordt ingeschakeld of als u geen beeld ziet nadat u de stappen in het bovenstaande artikel hebt gevolgd, neemt u contact op met LG om service te krijgen voor uw beeldscherm.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.