Een vriendverzoek voor Game Center accepteren

Om een vriendschapsverzoek te accepteren, hebt u een apparaat nodig met een recente versie van iOS, iPadOS of macOS.

Als u een vriendschapsverzoek voor Game Center ontvangt, hebt u een iPhone, iPad of iPod touch nodig met iOS of iPadOS 13 of hoger of een Mac met macOS Monterey of hoger om het te accepteren. U kunt geen vriendschapsverzoeken accepteren met eerdere versies van iOS, iPadOS of macOS, of op een Android-apparaat.