Tv-programma's en films downloaden en streamen vanaf Apple TV+ en Apple TV-kanalen

Meer informatie over het downloaden en streamen van materiaal via uw abonnementen in de Apple TV-app.

Een tv-programma of film downloaden

Als u een abonnement neemt op Apple TV+ of een Apple TV-kanaal, kunt u tv-programma's en films die zijn inbegrepen bij uw abonnement downloaden op uw iPhone, iPad, iPod touch en Mac.

1. Open de Apple TV-app op uw iPhone, iPad, iPod touch of Mac.
  2. Ga naar de pagina van het kanaal. Of zoek naar een film of tv-programma.
  3. Tik of klik op de downloadknop  naast het tv-programma of de film.

Ga naar het tabblad 'Bibliotheek' en tik of klik op 'Gedownload' om uw downloads te zoeken en af te spelen.

U kunt geen materiaal downloaden vanuit de Apple TV-app op Apple TV, smart-tv's, streamingapparaten en op tv.apple.com.

Limieten voor downloads

Voor de meeste Apple TV-kanalen zijn downloads beschikbaar tot 30 dagen voordat ze verlopen. In het geval van enkele kanalen kunnen downloads eerder verlopen.

Sommige Apple TV-kanalen hebben mogelijk limieten met betrekking tot het aantal titels dat tegelijk kan worden gedownload en het aantal apparaten waarop u materiaal kunt downloaden. Als u de limiet bereikt, informeert de Apple TV-app u daarover. U moet eerder gedownloade tv-afleveringen of films verwijderen van een van uw apparaten (of van de apparaten van uw gezin) voordat u iets anders van dat kanaal kunt downloaden.

Limieten voor streamen op meerdere apparaten

• Apple TV+: met één abonnement kunt u van zes streams tegelijk genieten. Als u een Apple Music-studentenabonnement hebt, waarbij Apple TV+ gedurende bepaalde tijd is inbegrepen, kunt u Apple TV+ op slechts één apparaat tegelijkertijd streamen.
  • Apple TV-kanalen: met één abonnement kunt u van drie streams tegelijk genieten. Op sommige kanalen is het wellicht mogelijk om meer dan drie streams tegelijkertijd te gebruiken.

Meer informatie

De Apple TV-app, Apple TV-kanalen, Apple TV+ en de beschikbaarheid van de Store kunnen per land of regio verschillen. Bekijk wat er in uw land of regio beschikbaar is.