Ledflitsmeldingen ontvangen op een iPhone of iPad

De ledflits naast de cameralens op de achterkant van een iPhone of iPad kan worden ingesteld om te gaan knipperen wanneer het apparaat vergrendeld is en je een melding ontvangt. Dit kan handig zijn voor iedereen die de hoorbare meldingen mogelijk niet kan opmerken.

Zo schakel je ledflitsmeldingen in

1. Open de Instellingen-app, tik op 'Toegankelijkheid' en tik vervolgens op 'Audio en visueel'.

2. Schakel 'Ledflits bij melding' in.

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Om ledflitsen te voorkomen wanneer je iPhone of iPad* in de stille modus staat, schakel je 'Flits in stille modus' uit.

Ledflits bij melding werkt alleen wanneer het apparaat vergrendeld is.

* Ledflits bij melding is beschikbaar voor iPad Pro (9,7-inch), iPad Pro (10,5-inch), iPad Pro 12,9-inch (2e generatie) en nieuwer, iPad Pro 11-inch (alle modellen) en iPad mini (6e generatie).