Over iWork ’09-compatibiliteit in macOS

Lees over de aankomende veranderingen in macOS en hoe u iWork-apps bijwerkt.

Als onderdeel van de aankomende overgang naar 64-bits technologie in macOS ziet u bij het openen van iWork ’09-versies van Pages, Numbers en Keynote mogelijk een waarschuwing dat de apps niet compatibel zullen zijn met toekomstige versies van macOS, te beginnen met macOS Catalina 10.15.

Werk bij naar de nieuwste versie van Pages, Numbers en Keynote om uw iWork-documenten te blijven gebruiken in macOS Catalina. De nieuwere versies van iWork voor Mac kunnen alle documenten openen die in oude versies van iWork zijn aangemaakt. Wanneer u oudere iWork-bestanden opent in nieuwere versie van Pages, Numbers en Keynote, wordt er aangegeven of er wijzigingen in uw document zijn.

Apps bijwerken

In macOS High Sierra en hoger kunt u de nieuwste versies van Pages, Numbers en Keynote downloaden: