Als u op de Mac geen berichten kunt versturen of ontvangen

Lees hier wat u moet doen als u geen berichten kunt versturen of ontvangen, of wanneer u een waarschuwing ziet wanneer u een bericht verstuurt via Berichten op de Mac.

Probeer eerst deze stappen

Voer de stappen hieronder een voor een uit en probeer na elke stap om een bericht te versturen.

Als u de melding 'Deze gebruiker is niet geregistreerd bij iMessage' ziet

Als u een bericht probeert te versturen en de melding krijgt dat de persoon niet geregistreerd is bij iMessage, wordt er geprobeerd het bericht te versturen via sms/mms. Controleer of Stuur sms door is geconfigureerd en of uw iPhone ingeschakeld is.

Als uw contacten uw e-mailadres zien in plaats van uw telefoonnummer

Als u wel berichten kunt versturen, maar uw contacten uw e-mailadres te zien krijgen in plaats van uw telefoonnummer, controleert u of u op al uw apparaten met dezelfde Apple ID bent ingelogd bij iMessage. Lees hoe u uw telefoonnummer toevoegt aan Berichten op uw Mac.