Wanneer iCloud-foto's en iCloud Drive niet zoals verwacht werken op uw pc

U moet mogelijk uw versie van iCloud voor Windows bijwerken.

Wanneer iCloud-foto's en iCloud Drive niet werken, moet u mogelijk bijwerken naar iCloud voor Windows 7.11.*

Open Apple Software Update op uw pc om te controleren op updates. U kunt een bericht krijgen wanneer een update beschikbaar is, hiervoor kiest u 'Bewerken' > 'Voorkeuren' en selecteert u wanneer u op updates wilt controleren.

Zorg er voor de beste iCloud-beleving voor dat uw apparaat voldoet aan de minimale systeemvereisten.

*Dit is waarschijnlijk wanneer u zowel gebruik maakt van iCloud voor Windows 7.10 of lager en iTunes 12.9.4 of hoger.