Als de AirPod links of rechts niet werkt

Lees hier wat u moet doen als de AirPod links of rechts geen audio afspeelt.

Plaats om te beginnen beide AirPods in de oplaadcase en zorg ervoor dat beide AirPods worden opgeladen. Lees hier wat u moet doen als uw AirPods of oplaadcase niet worden opgeladen. Als een AirPod daarna nog steeds niet werkt, volgt u deze stappen om uw AirPods opnieuw in te stellen:

1. Ga op het iOS-apparaat naar 'Instellingen' > 'Bluetooth'.
  2. Tik op het 'i'-symbool infosymbool naast de AirPods.
  3. Tik op 'Vergeet dit apparaat' en tik vervolgens om dit te bevestigen.
  4. Plaats beide AirPods in de oplaadcase. Sluit de klep, wacht 30 seconden en open de klep.
  5. Houd de configuratieknop enkele seconden ingedrukt totdat het statuslampje wit knippert.
  6. Maak opnieuw verbinding met uw AirPods door ze dicht bij uw apparaat te houden en de klep te openen. Volg de stappen op het scherm van uw apparaat.
  7. Test beide AirPods.

Controleer zo nodig de microfoon en het luidsprekergaasje op elke AirPod. Als u vuil aantreft, maakt u uw AirPods schoon om te zien of dat het probleem verhelpt.

Als u nog steeds hulp nodig hebt, neemt u contact op met Apple Support.