Uw AirPods identificeren

Lees hier hoe u bepaalt welke generatie AirPods u hebt aan de hand van het modelnummer en andere details. U kunt ook te weten komen hoe u het model van de oplaadcase van uw AirPods bepaalt.

Het modelnummer zoeken

U kunt het modelnummer van uw AirPods gebruiken om te bepalen welke generatie AirPods u hebt. U kunt als volgt het modelnummer vinden.

In Instellingen

Als de AirPods met een iOS-apparaat zijn verbonden, kunt u deze gebruiken om het modelnummer van uw AirPods te vinden:

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Info'.
  2. Scrol naar beneden totdat u de naam van uw AirPods ziet (bijvoorbeeld, 'Johns AirPods').
  3. Tik op de naam en vervolgens ziet u het modelnummer.

Op de AirPods zelf

Als u 'Instellingen' niet kunt gebruiken om het modelnummer te vinden, kunt u het op beide AirPods vinden. Het modelnummer is te vinden in de eerste regel van de geprinte tekst op de onderkant van elke AirPod.

Uw AirPods identificeren met het modelnummer

Met het modelnummer kunt u ontdekken welke AirPods u hebt:

AirPods Pro

Modelnummer: A2084, A2083
Introductiejaar: 2019

AirPods (2e generatie)

Modelnummer: A2032, A2031
Introductiejaar: 2019

AirPods (1e generatie)

Modelnummer: A1523, A1722
Introductiejaar: 2017

Uw oplaadcase identificeren

Ontdek welke oplaadcase voor AirPods u hebt door te kijken naar de positie van het statuslampje en andere details.

Oplaadcase voor AirPods Pro

Modelnummer: A2190
Introductiejaar: 2019
Werkt met AirPods Pro

De oplaadcase voor AirPods Pro werkt met Qi-gecertificeerde opladers. Er zit een Lightning-connector op de onderkant van de case voor opladen met kabel. Het statuslampje zit aan de voorkant van de case en het serienummer staat op de onderkant van de klep.

Draadloze oplaadcase

Modelnummer: A1938
Introductiejaar: 2019
Werkt met AirPods (2e generatie) en AirPods (1e generatie)

De draadloze oplaadcase is compatibel met Qi. Er zit een Lightning-connector op de onderkant van de case voor opladen met kabel. Het statuslampje zit aan de voorkant van de case en het serienummer staat op de onderkant van de klep.

Lightning-oplaadcase

Modelnummer: A1602
Introductiejaar: 2017
Werkt met AirPods (2e generatie) en AirPods (1e generatie)

Er zit een Lightning-connector op de onderkant van de case voor opladen met kabel. Het statuslampje zit aan de binnenkant van de case en het serienummer staat op de onderkant van de klep.