Het volume van Siri aanpassen

Wijzig hoe hard of zacht Siri spreekt op een iPhone, Apple Watch, HomePod of Mac.

Het volume van Siri aanpassen op een iPhone

Druk op de volumeknoppen aan de zijkant van de iPhone wanneer Siri spreekt.

Pas het volume aan vanaf de iPhone als u een koptelefoon gebruikt.

Het volume van Siri aanpassen op een Apple Watch

1. Open op de Apple Watch de Instellingen-app.
  2. Tik op 'Algemeen' > 'Siri'.
  3. Scrol omlaag naar 'Stemvolume — Spreker'.
  4. Tik op de volumesymbolen. U kunt ook op de schuifknop tikken en vervolgens de Digital Crown draaien.

Het volume van Siri aanpassen op een HomePod

Tik op '-' of '+' op de bovenkant van de HomePod als Siri aan het praten is.

Het volume van Siri aanpassen op een Mac

Druk op de volumeregelaar  in de menubalk wanneer Siri aan het praten is en sleep de schuifknop om het volume hoger of lager te zetten.

Pas het volume aan vanaf de Mac als u een koptelefoon gebruikt.