Het volume van Siri aanpassen

Wijzig hoe hard of zacht Siri spreekt op een iPhone, Apple Watch, HomePod of Mac.

Het volume van Siri aanpassen op een iPhone

Druk op de volumeknoppen aan de zijkant van de iPhone wanneer Siri spreekt.

Pas het volume aan op de iPhone als u een koptelefoon gebruikt.

Het volume van Siri aanpassen op een Apple Watch

1. Ga op de Apple Watch naar 'Instellingen'.
  2. Tik op 'Algemeen' > 'Siri'.
  3. Scrol omlaag naar 'Stemvolume — Luidspreker'.
  4. Tik op de volumeregelaars. U kunt ook op de schuifknop tikken en vervolgens de Digital Crown draaien.

Het volume van Siri aanpassen op een Mac

Druk op de volumeregelaar  in de menubalk wanneer Siri spreekt en sleep de schuifknop om het volume hoger of lager te zetten.

Pas het volume aan op de Mac als u een koptelefoon gebruikt.

Over het volume van Siri op een HomePod

Siri past het volume op uw HomePod automatisch aan op basis van het geluidsniveau in de ruimte. Als Siri niet spreekt, kunt u tikken op - of + bovenop de HomePod om het volume aan te passen.