Het volume van Siri aanpassen

Wijzig hoe hard of zacht Siri spreekt op uw iPhone, Apple Watch, Mac of HomePod.

iOS-schermafbeelding van de volumeregelaar en Siri die meldt dat de media harder wordt afgespeeld.

Het volume van Siri aanpassen op uw iPhone

U kunt Siri vragen uw volume-instellingen te wijzigen. Zeg gewoon "Hé, Siri, spreek luider" of "Hé, Siri, spreek zachter".

Als u het volume wilt wijzigen wanneer Siri spreekt of wanneer u een koptelefoon gebruikt, drukt u op de volumeknoppen aan de zijkant van de iPhone.

Als u Siri niet kunt horen, moet u misschien de belmodus inschakelen.

watchOS-schermafbeelding van 'Stemvolume - Luidspreker'

Het volume van Siri aanpassen op uw Apple Watch

Beweeg uw pols naar uw mond en spreek tegen uw Apple Watch. Zeg gewoon "Hé, Siri, spreek luider" of "Hé, Siri, spreek zachter".

U kunt het volume ook wijzigen in Instellingen:

1. Ga op de Apple Watch naar 'Instellingen'.
  2. Tik op 'Siri'.
  3. Scrol omlaag naar 'Stemvolume — Luidspreker'.
  4. Tik op de volumeregelaars. U kunt ook op de schuifknop tikken en vervolgens de Digital Crown draaien.

macOS-schermafbeelding van het Mac-volumemenu.

Het volume van Siri aanpassen op uw Mac

Klik op de volumeregelaar in de menubalk wanneer Siri spreekt en sleep de schuifregelaar om het volume hoger of lager te zetten. U kunt ook de volumetoetsen op uw toetsenbord gebruiken.

Pas het volume aan op de Mac als u een koptelefoon gebruikt.

Het volume van Siri aanpassen op uw HomePod

U kunt Siri vragen luider, zachter of op een bepaald volume te spreken. Zeg "Hé, Siri" en dan iets als:

• "Praat luider."
  • "Spreek altijd zachter."
  • "Zet je volume op zestig procent."

HomePod past het reactievolume van Siri automatisch aan op basis van het geluidsniveau in de kamer, uw afstand tot HomePod en hoe hard u tegen Siri spreekt. U kunt het automatische volume in- of uitschakelen door te zeggen: "Hé Siri, zet automatisch Siri volume aan" of "Hé Siri, zet automatisch Siri volume uit".