Betalen voor openbaar vervoer met Apple Pay als de Express-ov-modus niet wordt ondersteund of niet is ingeschakeld

Als u Express-ov niet hebt ingeschakeld of als dit niet wordt ondersteund, kunt u hier zien hoe u voor uw rit betaalt met Apple Pay.

Wat u nodig hebt voor openbaar vervoer met Apple Pay

U hebt het volgende nodig om voor openbaar vervoer te betalen met Apple Pay wanneer de Express-ov-modus niet is ingeschakeld:

Voor openbaar vervoer betalen met Apple Pay

U kunt voor ritten betalen met Apple Pay op uw iPhone en Apple Watch. Zonder Express-ov moet u elke ritaankoop bevestigen met Face ID, Touch ID of uw toegangscode.

Gebruikt u Express-ov met Apple Pay? Lees dan hoe u voor uw rit betaalt.

Op een iPhone met Face ID

1. Klik dubbel op de zijknop bij de contactloze lezer terwijl de iPhone op het toegangsscherm staat.**
  2. Log in met Face ID of uw toegangscode.
  3. Houd de bovenkant van uw iPhone in de buurt van de contactloze lezer.

Wanneer dit voltooid is, ziet u 'Gereed' en een vinkje op het display.

Op een iPhone met Touch ID

1. Klik dubbel op de thuisknop bij de contactloze lezer terwijl de iPhone op het toegangsscherm staat.**
  2. Log in met Touch ID of uw toegangscode.
  3. Houd de bovenkant van uw iPhone in de buurt van de contactloze lezer.

Wanneer dit voltooid is, ziet u 'Gereed' en een vinkje op het display.

Op een Apple Watch

1. Klik dubbel op de zijknop bij de contactloze lezer.
  2. Houd het beeldscherm van de Apple Watch bij de contactloze lezer.
  3. Wacht tot u een tikje voelt.

Bekijk de demo om te zien hoe het werkt.

** Uw iPhone hoeft niet verbonden te zijn met een netwerk.