Betalen voor openbaar vervoer met Apple Pay als de Express Transit-modus niet wordt ondersteund of niet is ingeschakeld

Als u Express Transit niet hebt ingeschakeld of als dit niet wordt ondersteund, kijk dan hier hoe u voor uw rit betaalt met Apple Pay.

Wat u nodig hebt voor openbaar vervoer met Apple Pay

U hebt het volgende nodig om voor openbaar vervoer te betalen met Apple Pay wanneer de Express Transit-modus niet is ingeschakeld:

Voor openbaar vervoer betalen met Apple Pay

U kunt voor ritten betalen met Apple Pay op uw iPhone en Apple Watch. Zonder Express Transit moet u elke ritaankoop verifiëren met Face ID, Touch ID of uw toegangscode.

Als u Express Transit gebruikt met Apple Pay, lees dan hoe u voor uw rit betaalt.

Op een iPhone met Face ID

1. Dubbelklik bij de contactloze lezer op de zijknop met uw iPhone op het toegangsscherm.*
  2. Verifieer met Face ID of uw toegangscode.
  3. Houd de bovenkant van uw iPhone in de buurt van de contactloze lezer.

Wanneer dit voltooid is, ziet u 'Gereed' en een vinkje op het display.

Op een iPhone met Touch ID

1. Dubbelklik bij de contactloze lezer op de thuisknop met uw iPhone op het toegangsscherm.*
  2. Verifieer met Touch ID of uw toegangscode.
  3. Houd de bovenkant van uw iPhone in de buurt van de contactloze lezer.

Wanneer dit voltooid is, ziet u 'Gereed' en een vinkje op het display.

Op een Apple Watch

1. Dubbelklik op de zijknop bij de contactloze lezer.
  2. Houd het beeldscherm van de Apple Watch op ongeveer twee centimeter van de contactloze lezer.
  3. Wacht tot u een tikje voelt.

Bekijk de demo om te zien hoe het werkt.

*Uw iPhone hoeft niet verbonden te zijn met een netwerk.