Het 'i'-symbool vinden om uw Apple Watch te configureren

Tijdens het configureren van uw Apple Watch kunt u gevraagd worden om op het 'i'-symbool te tikken. Lees hier wat dit betekent en hoe u het symbool kunt vinden.

Zo kunt u het 'i'-symbool vinden

Het 'i'-symbool  vindt u rechtsonder op uw niet-gekoppelde Apple Watch. Tik op het 'i'-symbool om de naam van uw Watch te zien en deze handmatig te koppelen.

Bericht 'Houd iPhone dicht bij Apple Watch' om te beginnen met koppelen.

'i'-symbool op een niet-gekoppelde Apple Watch

De infoknop wordt rechtsonder op het koppelingsscherm weergegeven.

'i'-symbool op koppelingsanimatiescherm

Als u het 'i'-symbool niet kunt vinden

Als u op uw Apple Watch nog steeds de tijd, het toegangsscherm of apps kunt zien, is uw Watch mogelijk nog aan een iPhone gekoppeld. Voordat u opnieuw kunt beginnen met koppelen, dient u uw Watch te wissen of los te koppelen. Het loskoppelen kan zowel vanuit uw iPhone als uw Apple Watch worden gedaan.

Loskoppelen vanuit iPhone

1. Open de Apple Watch-app, tik op het tabblad 'Mijn Watch' en tik vervolgens op uw Watch boven in het scherm.
  2. Tik op het 'i'-symbool  naast de Watch die u wilt ontkoppelen en tik op 'Koppel Apple Watch los'.
  3. Tik opnieuw om te bevestigen en wacht tot uw Watch is losgekoppeld.

Wanneer uw Apple Watch helemaal is losgekoppeld, kunt u opnieuw beginnen met koppelen

Loskoppelen vanuit Apple Watch

1. Open de app Instellingen en tik op 'Algemeen' > 'Stel opnieuw in'.
  2. Tik op 'Wis alle inhoud en instellingen' en tik nogmaals om te bevestigen.
  3. Wacht tot uw Watch is losgekoppeld.

Wanneer uw Apple Watch helemaal is losgekoppeld, kunt u opnieuw beginnen met koppelen