Als uw AirPods niet worden opgeladen

Lees hier wat u moet doen als u uw AirPods niet kunt opladen.

Aansluitingen controleren

Zorg dat de Lightning-naar-USB-kabel stevig in de oplaadcase en in de USB-lichtnetadapter zit. Sluit de lichtnetadapter op de juiste manier aan op een stopcontact.

Als u een oplader gebruikt die compatibel is met Qi, controleer dan of de kabel goed is aangesloten op de oplader en of het andere uiteinde correct is aangesloten op een stopcontact.

Uw AirPods opladen

Plaats de AirPods in de oplaadcase en sluit het deksel. Laad de AirPods ten minste 15 minuten op met de kabel die is meegeleverd met uw AirPods.

Als u de draadloze oplaadcase hebt en een oplader gebruikt die compatibel is met Qi, plaatst u de case met het statuslampje omhoog. Het statuslampje zou enkele seconden ingeschakeld moeten worden en vervolgens uitgeschakeld moet worden, terwijl het opladen doorgaat. Verplaats de case als het lampje niet wordt ingeschakeld. Als de case nog steeds niet wordt opgeladen, probeer dan de kabel die is meegeleverd met de case te gebruiken voor het opladen.

De batterijstatus controleren

Open het deksel van de oplaadcase met de AirPods erin en houd de oplaadcase dicht bij het iOS-apparaat. Naast het batterijsymbool ziet u een oplaadsymbool onder uw AirPods.

Neem contact op met Apple Support als u de AirPods nog steeds niet kunt opladen.