Siri vragen om video af te spelen en te bedienen vanaf uw iPhone, iPad en iPod touch

Met AirPlay 2 en HomeKit kunt u Siri vragen om het materiaal dat u op uw iPhone, iPad of iPod touch bekijkt, af te spelen op uw tv. Of om een film of tv-programma af te spelen in de kamer waar u wilt kijken. En u kunt dat alles met uw stem bedienen.

Game of Thrones is beschikbaar op iTunes® en © 2019 Home Box Office, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Dit hebt u nodig

Om anderen in uw huis toe te staan Siri te gebruiken op hun iPhone, iPad of iPod touch om video af te spelen via AirPlay, nodigt u hen uit om uw huis te bedienen in de Woning-app.

Siri vragen om af te spelen wat u wilt zien

Vraag Siri op uw iPhone, iPad of iPod touch om een film af te spelen in de woonkamer, of de laatste aflevering van uw favoriete tv-programma in de slaapkamer.

Zeg gewoon "Hé, Siri" of druk op de Siri-knop. Daarna zegt u bijvoorbeeld:

• "Speel Happy Feet op de tv in de woonkamer."
  • "Bekijk de nieuwste aflevering van Game of Thrones op de Apple TV in de slaapkamer."

Voor sommige apps en videoservices hebt u een abonnement nodig om het materiaal te kunnen afspelen.

Verder kijken op uw tv

Vraag Siri om een film of tv-programma dat u op uw iPhone, iPad of iPod touch bekijkt, af te spelen op uw Apple TV of met AirPlay 2 compatibele smart-tv.

Zeg op uw iPhone, iPad of iPod touch "Hé, Siri" of druk op de Siri-knop. Zeg dan bijvoorbeeld:

• "Speel dit af op de tv in de woonkamer."
  • "Speel dit af op de Apple TV in de slaapkamer."

Als u streamt vanuit een app die op de Apple TV is gedownload, wordt de video in diezelfde app afgespeeld op de Apple TV. Als de app niet op uw Apple TV is gedownload, speelt uw iPhone, iPad of iPod touch de video op de Apple TV af via AirPlay.

Bepalen wat wordt afgespeeld

Vraag Siri om uw tv in of uit te schakelen. Of om af te spelen, te pauzeren, terug te spoelen en te bepalen wat er wordt afgespeeld.

Zeg op uw iPhone, iPad of iPod touch "Hé, Siri" of druk op de Siri-knop. Daarna zegt u bijvoorbeeld:

• "Zet tv in de woonkamer aan."
  • "Stop de Apple TV in de slaapkamer."
  • "Speel af op de Apple TV in de slaapkamer."
  • "Sla 30 seconden over op de tv in de woonkamer."

De beschikbaarheid van Siri, de functies en opdrachten verschillen per taal en land of regio. Lees hier welke Siri-functies in welke landen en regio's worden ondersteund.