Siri vragen om video af te spelen en te bedienen vanaf uw iPhone, iPad en iPod touch

Vraag Siri om wat u op uw iPhone, iPad of iPod touch bekijkt, af te spelen op uw tv. Of vraag om een film of tv-programma af te spelen in de kamer waar u wilt kijken. Dat alles kunt u met uw stem bedienen.

Siri vragen om af te spelen wat u wilt zien

Vraag Siri op uw iPhone, iPad of iPod touch om een film af te spelen in de woonkamer of de nieuwste aflevering van uw favoriete tv-programma af te spelen in de slaapkamer.

Zeg gewoon "Hé, Siri" of druk op de Siri-knop. Zeg dan bijvoorbeeld:

• "Speel Happy Feet af op de tv in de woonkamer."
  • "Bekijk de nieuwste aflevering van Game of Thrones op de Apple TV in de slaapkamer."

Voor sommige apps en videovoorzieningen hebt u een abonnement nodig om het materiaal te kunnen afspelen.

Verder kijken op uw tv

Vraag Siri om een film of tv-programma dat u op uw iPhone, iPad of iPod touch bekijkt, af te spelen op uw Apple TV of met AirPlay 2 compatibele smart-tv.

Zeg op uw iPhone, iPad of iPod touch "Hé, Siri" of druk op de Siri-knop. Zeg dan bijvoorbeeld:

• "Speel dit af op de tv in de woonkamer."
  • "Speel dit af op de Apple TV in de slaapkamer."

Als u streamt vanuit een app die op de Apple TV is gedownload, wordt de video in diezelfde app afgespeeld op de Apple TV. Als de app niet op uw Apple TV is gedownload, gebruikt uw iPhone, iPad of iPod touch AirPlay om de video naar uw Apple TV te streamen.

Bepalen wat wordt afgespeeld

Vraag Siri om uw tv in of uit te schakelen. Of om af te spelen, te pauzeren, terug te spoelen en te bepalen wat er wordt afgespeeld.

Zeg op uw iPhone, iPad of iPod touch "Hé, Siri" of druk op de Siri-knop. Zeg dan bijvoorbeeld:

• "Zet de tv in de woonkamer aan."
  • "Stop de Apple TV in de slaapkamer."
  • "Speel af op de Apple TV in de slaapkamer."
  • "Sla 30 seconden over op de tv in de woonkamer."

Als Siri uw video niet afspeelt of bedient

Als u wilt dat anderen in uw huis Siri op hun iPhone, iPad of iPod touch kunnen gebruiken om video af te spelen via AirPlay, nodigt u hen uit om uw huis te bedienen in de Woning-app.

De beschikbaarheid, functies en commando's van Siri verschillen per taal en land of regio. Lees welke Siri-functies in welke landen en regio's worden ondersteund.