Siri vragen om video op je tv af te spelen en te bedienen

Vraag Siri om een video af te spelen in de kamer waar je deze wilt bekijken of om een video die je op je iPhone bekijkt naar je Apple TV of AirPlay-compatibele smart-tv te sturen. En bedien je tv met alleen je stem.

Siri vragen om af te spelen wat je wilt zien

Vraag Siri om een film af te spelen in de woonkamer of de nieuwste aflevering van je favoriete tv-programma af te spelen in de slaapkamer.

Zeg gewoon "Hé, Siri" of druk op de Siri-knop. Zeg dan bijvoorbeeld:

• "Speel Greenland af op de tv in de woonkamer."
  • "Bekijk de nieuwste aflevering van Ted Lasso op de Apple TV in de slaapkamer."

Voor sommige apps en videovoorzieningen heb je een abonnement nodig om het materiaal te kunnen afspelen.

Siri vragen om een video van je iPhone naar je tv te sturen

Zeg tijdens het afspelen van een film of tv-programma op je iPhone "Hé, Siri" of druk op de knop voor Siri. Zeg dan bijvoorbeeld:

• "Speel dit af op de tv in de woonkamer."
  • "Speel dit af op de Apple TV in de slaapkamer."

Siri gebruiken voor controle over wat er wordt afgespeeld

Vraag Siri om je tv in of uit te schakelen. Of om af te spelen, te pauzeren, terug te spoelen en te bepalen wat er wordt afgespeeld.

Zeg "Hé, Siri" of druk op de knop voor Siri. Zeg dan bijvoorbeeld:

• "Zet de tv in de woonkamer aan."
  • "Stop de Apple TV in de slaapkamer."
  • "Speel af op de Apple TV in de slaapkamer."
  • "Sla 30 seconden over op de tv in de woonkamer."

De beschikbaarheid, functies en commando's van Siri verschillen per taal en land of regio. Lees welke Siri-functies in welke landen en regio's worden ondersteund.