Uw AirPods en AirPods Pro opnieuw instellen

Als uw AirPods niet worden opgeladen of u een ander probleem moet oplossen, kan het zijn dat u ze opnieuw moet instellen.

1. Plaats uw AirPods in de oplaadcase en sluit het klepje.
  2. Wacht 30 seconden.
  3. Open het klepje van de oplaadcase.
  4. Ga met de AirPods in uw oren terwijl u verbinding hebt met uw iPhone, iPad of iPod touch naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' of 'Instellingen' > [uw AirPods] en tik op de knop 'Meer info'  naast uw AirPods. Als u de AirPods niet ziet in 'Instellingen' > 'Bluetooth' of in 'Instellingen' > [uw AirPods], gaat u naar de volgende stap.
  5. Tik op 'Vergeet dit apparaat' en tik nogmaals om dit te bevestigen.
  6. Houd met het klepje geopend de configuratieknop aan de achterkant van de oplaadcase circa 15 seconden ingedrukt tot het statuslampje op de voorkant van de case eerst oranje en dan wit gaat knipperen.*
    AirPods-oplaadcases
  7. Verbind uw AirPods opnieuw: leg de geopende oplaadcase met de AirPods erin naast uw iPhone, iPad of iPod touch. Volg de stappen op het scherm van het apparaat.

AirPods kunnen worden gekoppeld aan één Apple ID. Als u AirPods (3e generatie) of AirPods Pro (1e of 2e generatie) van iemand anders wilt gebruiken, moeten de AirPods eerst worden verwijderd van de Apple ID van de andere persoon.

* Wanneer u de AirPods opnieuw instelt, worden de instellingen voor uw AirPods ook opnieuw ingesteld. U kunt de instellingen ook weer wijzigen.