Uw AirPods opnieuw instellen

U moet mogelijk uw AirPods (1e of 2e generatie) opnieuw instellen als u geen verbinding ermee kunt maken, als ze niet opladen of om een ander probleem op te lossen.1 Deze stappen werken met de draadloze oplaadcase en de standaard Lightning-oplaadcase.

Ga op uw iOS-apparaat naar 'Instellingen'

Ga naar Instellingen > Bluetooth en tik op het symbool "i" naast de AirPods.2 Tik dan op Vergeet dit apparaat en tik opnieuw om te bevestigen.

Plaats de AirPods in hun behuizing

Sluit het deksel. Wacht 30 seconden en open het deksel.

Uw AirPods opnieuw instellen

Houd de instelknop op de achterkant van de oplaadcase ingedrukt, totdat het statuslampje een paar keer oranje en daarna continu wit knippert.

Verbind de AirPods opnieuw

Plaats de AirPods dicht bij het apparaat. Volg de stappen op het scherm van het apparaat.

Meer informatie

Lees over de configuratie van AirPods op andere Bluetooth-apparaten. Als een van de AirPods is vervangen en u er geen verbinding mee krijgt, leest u hier meer over vervangende AirPods.

1. Wanneer u de AirPods opnieuw instelt, worden ook de instellingen voor uw AirPods opnieuw ingesteld. U kunt uw instellingen opnieuw wijzigen.
  2. Ga gewoon naar de volgende stap als u de AirPods niet ziet in Instellingen > Bluetooth.