Met Instant Hotspot verbinding maken met uw Persoonlijke hotspot zonder wachtwoord in te voeren

Met Instant Hotspot kunt u via de Persoonlijke hotspot op uw iPhone of iPad (Wi-Fi + Cellular) internettoegang krijgen op een Mac, iPhone, iPad of iPod touch, zonder dat u het wachtwoord hoeft in te voeren.

Instant Hotspot configureren

U kunt Instant Hotspot gebruiken op elke Mac, iPhone, iPad of iPod touch die voldoet aan de systeemvereisten voor Continuïteit. Het werkt wanneer uw apparaten dicht bij elkaar in de buurt zijn en als volgt zijn geconfigureerd:

Een Mac-computer met het wifistatusmenu, verbonden met de Persoonlijke hotspot op een iPhone, en een iPhone met een blauwe statusbalk die aangeeft dat er een verbinding met de Persoonlijke hotspot actief is.

Instant Hotspot gebruiken

Zo maakt u verbinding met uw Persoonlijke hotspot:

• Op de Mac opent u het wifistatusmenu het wifisymbool in de menubalk en kiest u de naam van de iPhone of iPad die fungeert als Persoonlijke hotspot het symbool 'Persoonlijke hotspot.
  • Ga op uw iPad, iPod touch of andere iPhone naar 'Instellingen' > 'Wifi' en tik op de naam van de iPhone of iPad die fungeert als Persoonlijke hotspot het symbool 'Persoonlijke hotspot'.

Als u wordt gevraagd om een wachtwoord wanneer u verbinding maakt, controleert u of de apparaten zijn geconfigureerd zoals hierboven beschreven.

Het wifistatussymbool het wifisymbool in de menubalk verandert in het symbool 'Persoonlijke hotspot' het symbool 'Persoonlijke hotspot' zolang uw apparaat verbonden blijft met uw Persoonlijke hotspot.