De Apple TV-app configureren op uw smart-tv

Koop of huur films, zoek uw favoriete tv-programma's en abonneer u alleen op de kanalen die u wilt bekijken. Met de Apple TV-app op uw smart-tv kunt u meer ontdekken van wat u leuk vindt en alles op één plaats bekijken.

Voordat u begint

• Controleer of uw smart-tv de Apple TV-app ondersteunt. Om dit te controleren, gaat u naar de sectie met apps op uw smart-tv en zoekt u de Apple TV-app op. U kunt de Apple TV-app ook opzoeken in de App Store van uw smart-tv om te kijken of de app beschikbaar is. Als u de Apple TV-app niet ziet, neemt u contact op met de leverancier om te zien of uw smart-tv de app ondersteunt.
  • Houd uw Apple ID en wachtwoord bij de hand. Als u geen Apple ID hebt, kunt u er een aanmaken. U hebt een Apple ID nodig om de Apple TV-app te gebruiken.

De Apple TV-app configureren

1. Open de Apple TV-app en selecteer 'Begin met kijken'.
  2. Ga naar 'Instellingen' > 'Accounts' > 'Log in'.
  3. U kunt zich hier op twee manieren met uw Apple ID aanmelden en de configuratie voltooien:
    • Inloggen op mobiel apparaat: gebruik de camera op uw telefoon om de QR-code op het scherm van uw tv te scannen. Volg dan de instructies op uw mobiele apparaat om in te loggen met uw Apple ID en de configuratie te voltooien.
    • Inloggen op deze tv: gebruik de afstandsbediening van uw tv om u handmatig aan te melden met uw Apple ID en de configuratie te voltooien.

Ga naar 'Instellingen' > 'Accounts' om andere Apple ID-accounts toe te voegen voor het aanschaffen van materiaal.

Gebruik de Apple TV-app

Blader door materiaal dat u kunt kopen of huren, ontdek iets nieuws en abonneer u op tv-kanalen, en dat allemaal in de Apple TV-app.

Zoek uw favorieten in de Apple TV-app

U krijgt suggesties voor films en tv-programma's die speciaal voor u zijn gekozen, speciale selecties op basis van alles waarnaar u kijkt en u ontdekt meer van wat u leuk vindt.

Films en tv-programma's kopen

Blader door categorieën om films en tv-programma's te zoeken die u kunt kopen, films te zoeken die u kunt huren en bekijk ze op een van uw Apple apparaten met de Apple TV-app.

Abonneren op Apple TV-kanalen

Abonneer u alleen op de kanalen waarnaar u kijkt, zonder apps te downloaden, en bekijk materiaal van die kanalen direct in de Apple TV-app.

De beschikbaarheid en functionaliteit van de Stores kunnen per land of regio verschillen. Ontdek wat u kunt kopen in uw land of regio.

De Apple TV-app opnieuw instellen

U kunt de Apple TV-app herstellen naar de originele instellingen, al uw persoonlijke informatie verwijderen en uitloggen bij alle accounts. Ga eenvoudig naar 'Instellingen' > 'Stel opnieuw in'.

Als u de Apple TV-app wilt gebruiken, moet u deze opnieuw configureren.

Als u bent ingelogd bij een smart-tv waartoe u geen toegang meer hebt

Als u met uw Apple ID bent ingelogd bij de Apple TV-app op de smart-tv van iemand anders of op een smart-tv waartoe u geen toegang meer hebt, volgt u deze stappen om uit te loggen.

Op een Mac of pc:

1. Ga naar appleid.apple.com en log in met uw Apple ID en wachtwoord.
  2. Scrol omlaag naar de apparaten en selecteer uw smart-tv.
  3. Selecteer 'Verwijder uit account'.

Op een iPhone, iPad of iPod touch:

1. Ga naar 'Instellingen' > [uw naam].
  2. Scrol omlaag en tik op uw smart-tv.
  3. Tik op 'Verwijder uit account'.