De Apple TV-app configureren op een smart-tv of streamingapparaat

Koop of huur films, zoek uw favoriete tv-programma's en word abonnee van Apple TV+ en Apple TV-kanalen. Met de Apple TV-app op uw smart-tv of streamingapparaat kunt u meer ontdekken van wat u leuk vindt en alles op één plaats bekijken.

Dit hebt u nodig

*U kunt ook naar de website van Samsung gaan om te kijken welke smart-tv's van Samsung worden ondersteund, of naar de website van Roku om te kijken welke streamingspelers en tv's worden ondersteund. Om na te gaan of andere apparaten, zoals de Amazon Fire TV, worden ondersteund, kunt u terecht op de website van Apple.

De Apple TV-app configureren

1. Open de Apple TV-app en selecteer 'Begin met kijken'.
  2. Ga naar 'Instellingen' > 'Accounts' > 'Log in'.
  3. U kunt zich hier op twee manieren met uw Apple ID aanmelden en de configuratie voltooien:
    • Inloggen op mobiel apparaat: gebruik de camera op uw telefoon om de QR-code op het scherm van uw tv te scannen. Volg dan de instructies op uw mobiele apparaat om in te loggen met uw Apple ID en de configuratie te voltooien.
    • Inloggen op deze tv: gebruik de afstandsbediening van uw tv om u handmatig aan te melden met uw Apple ID en de configuratie te voltooien.

Ga naar 'Instellingen' > 'Accounts' om andere Apple ID-accounts toe te voegen voor het aanschaffen van materiaal.

Beginnen met kijken

Bekijk exclusieve Apple Originals op Apple TV+ en abonneer u op premiumkanalen. Ontdek nieuwe en populaire films. En bekijk materiaal van populaire streaming-apps. Met de Apple TV-app kunt u alles op één plek en op al uw apparaten doen.

De Apple TV-app verkennen.

Op Amazon Fire TV-apparaten kunt u geen materiaal uit de Apple TV-app kopen. Als u materiaal uit de Apple TV-app wilt bekijken op een Amazon Fire TV-apparaat, koopt u het op een ander ondersteund apparaat met de Apple TV-app.

Kopen of huren wat u wilt kijken

Blader door films en tv-programma's die u kunt kopen, zoek films die u kunt huren en bekijk ze op een van uw Apple apparaten met de Apple TV-app.

Lees hier hoe u films en tv-programma's koopt.

Abonneren op Apple TV+

Met Apple TV+ volgt u originele verhalen van de creatiefste geesten in de televisie- en filmindustrie. En met de Apple TV-app kunt u Apple TV+ kijken op al uw apparaten.

Lees hier hoe u een abonnement neemt op Apple TV+.

Abonneer u op Apple TV-kanalen

Abonneer u alleen op de kanalen die u wilt kijken en bekijk films en tv-programma's die deel uitmaken van uw abonnement op al uw apparaten met de Apple TV-app.

Lees hier hoe u zich abonneert op Apple TV-kanalen.

Abonnementen beheren

Uw abonnementen op Apple TV+ of Apple TV-kanalen kunt u bekijken, wijzigen en annuleren in de Apple TV-app. Ga daarvoor naar 'Instellingen' > 'Account' > 'Beheer abonnementen'.

Lees hier hoe u uw abonnementen beheert.

De Apple TV-app opnieuw instellen

U kunt de originele instellingen van de Apple TV-app terugzetten, al uw persoonlijke informatie verwijderen en uitloggen bij alle accounts. Ga eenvoudig naar 'Instellingen' > 'Stel opnieuw in'.

Als u de Apple TV-app wilt gebruiken, moet u deze opnieuw configureren.

Als u bent ingelogd bij een smart-tv of streamingapparaat waartoe u geen toegang meer hebt

Als u met uw Apple ID bent ingelogd bij de Apple TV-app op het apparaat van iemand anders of op een apparaat waartoe u geen toegang meer hebt, volgt u deze stappen om uit te loggen.

Op een Mac of pc:

1. Ga naar appleid.apple.com en log in met uw Apple ID en wachtwoord.
  2. Scrol omlaag naar apparaten en selecteer uw smart-tv of streamingapparaat.
  3. Selecteer 'Verwijder uit account'.

Op een iPhone, iPad of iPod touch:

1. Ga naar 'Instellingen' > [uw naam].
  2. Scrol omlaag en tik op uw smart-tv of streamingapparaat.
  3. Tik op 'Verwijder uit account'.

Meer informatie

De beschikbaarheid van de Apple TV-app kan per land of regio verschillen. Lees hier wat er in uw land of regio beschikbaar is. De functies van de Apple TV-app en de ondersteunde apparaten kunnen eveneens per land of regio verschillen.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.