Als de Xsan-metagegevenscontroller onverwacht opnieuw opstart

Lees hier wat u moet doen als u een upgrade hebt uitgevoerd naar macOS Mojave en de Xsan-metagegevenscontroller opnieuw opstart vanwege een kernel panic.

Nadat u een upgrade naar macOS Mojave hebt uitgevoerd, kan de Xsan-metagegevenscontroller (MDC) onverwacht opnieuw opstarten vanwege een kernel panic met een vergelijkbaar bericht als hieronder:

panic(cpu 6 caller 0xffffff7f911101b6): "CVFS ASSERTION FAILED: vnode_hasdirtyblks(vp) == 0 line 1220 file md_rwbuf.c”@/BuildRoot/Library/Caches/com.apple.xbs/Sources/XsanFS/XsanFS-613.200.4/snfs/client/vfs/nomad/md_debuglog.c:305

macOS bijwerken

Werk het apparaat bij naar macOS 10.14.4 om dit probleem op te lossen.

Uw Xsan-volume activeren

Als u uw Xsan-volume eerder hebt gedeactiveerd, kunt u het opnieuw activeren met het volgende commando:

sudo xsanctl mount volumenaam --rw