Het serienummer van uw AirPods vinden

Uw AirPods en oplaadhouder hebben hetzelfde serienummer. Zo kunt u het serienummer vinden.

Het serienummer staat op de onderkant van het klepje:

Als uw AirPods zijn verbonden met uw iOS-apparaat, kunt u ook naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Info' > 'AirPods' gaan voor het serienummer:

Als u de oplaadhouder niet bij de hand hebt, maar de oorspronkelijke verpakking wel, kunt u het serienummer vinden naast de streepjescode. Het serienummer staat ook op de originele verkoopbon of factuur.