Een takenlijst maken met Notities

Maak eenvoudig takenlijsten aan op uw iPhone, iPad of iPod touch om vervolgens taken af te kruisen die u voltooid hebt.

Aan de slag

• Controleer of de nieuwste versie van iOS op uw iPhone, iPad of iPod touch staat.
  • Om de nieuwste functies van Notities te gebruiken, controleert u of u Notities hebt geconfigureerd met iCloud of dat u uw notities hebt bewaard op uw apparaat. Als u iCloud wilt configureren voor Notities, gaat u naar 'Instellingen' > 'Wachtwoorden en accounts' > 'iCloud' en scrolt u naar beneden om Notities in te schakelen. Als u Notities alleen wilt configureren voor uw apparaat, gaat u naar 'Instellingen' > 'Notities' en selecteert u 'Op mijn [apparaat]-account'. Veel functies zullen het niet doen met andere e-mailaanbieders.

Een takenlijst maken

1. Open de Notities-app.
  2. Tik op  om een nieuwe notitie te maken.
  3. Voer een titel in en tik op Return.
  4. Tik op het vinkje symbool met het vinkje om te beginnen met de lijst. Iedere keer dat u op Return tikt, wordt er een nieuw item aan de lijst toegevoegd.
  5. Tik op de lege cirkel om een item te markeren als gedaan.

Om een lijst aan te maken in een bestaande notitie, plaatst u de cursor op de plek waar u wilt beginnen. Vervolgens tikt u op het vinkje symbool met het vinkje en kunt u uw lijst invoeren.

Lees hier meer over het opmaken van notities, zoals het toevoegen van titels, koppen en meer.

Meer doen met Notities