Als u notities mist op uw iPhone, iPad of iPod touch

Als u notities mist, zijn deze mogelijk per ongeluk verwijderd of moet u wellicht uw instellingen wijzigen.

uw e-mailinstellingen controleren

Uw accountinstellingen controleren

Als u een account of e-mailservice van een derde gebruikt, als Gmail of Yahoo!, om uw notities te bewaren, controleert u uw instellingen:

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Wachtwoorden en accounts'.
  2. Tik op de e-mailaccount die u wilt controleren.
  3. Controleer of Notities is ingeschakeld.

Als u Notities gebruikt met meerdere e-mailaccounts, herhaalt u de stappen 2-3 voor elke account. Als uw account ontbreekt, leest u hier hoe u deze weer toevoegt.

De map 'Onlangs verwijderd' controleren

De map 'Onlangs verwijderd' controleren

Als u uw notities bewaart op iCloud, controleert u de map 'Onlangs verwijderd':

1. Open de Notities-app en tik op Klik op het pijlsymbool tot u uw Mappenlijst ziet.
  2. Tik op 'Onlangs verwijderd' en zoek uw notitie.

Als u uw notitie vindt in 'Onlangs verwijderd' of in een andere map, kunt u deze verplaatsen:

1. Tik in de lijst van notities op 'Wijzig'.
  2. Tik op de notitie die u wilt verplaatsen.
  3. Tik op 'Verplaats naar' en selecteer de map waar u deze naartoe wilt verplaatsen.

Als u notities gebruikt met een andere service, zoals Gmail of Yahoo!, controleert u de map 'Prullenmand' van die account in de Mail-app. Als u een notitie verwijdert uit de Notities-app, wordt deze door uw account van een andere aanbieder meestal in de map 'Prullenmand' bewaard. Als u een notitie wilt herstellen vanuit de map 'Prullenmand', kopieert u de notitie en plakt u deze in een nieuwe notitie in de Notities-app.

Uw notities zoeken

De zoekfunctie gebruiken om uw notities te vinden

1. Open de Notities-app en tik op klik op het pijlsymbool tot u uw lijst met notities ziet.
  2. Tik op de zoekbalk en voer een woord, zin of titel in uit de notitie die u zoekt.
  3. Controleer of 'Alle accounts' is geselecteerd. De zoekfunctie controleert al uw notities in elke map in uw accounts, zoals een e-mailaccount.

Als u de zoekbalk niet ziet, moet u mogelijk scrollen om deze te vinden. Als u een notitie nog niet kunt vinden, is de notitie mogelijk vergrendeld. Met de zoekfunctie kunt u alleen de titel van vergrendelde notities zien, dus u moet mogelijk al uw vergrendelde notities controleren om de specifieke notitie te vinden die u zoekt.

Handmatig zoeken naar uw notities

Als de zoekfunctie geen resultaten geeft, moet u wellicht een andere map controleren en omlaag scrollen door de lijst:

1. Open de Notities-app en tik op klik op het pijlsymbool tot u uw Mappenlijst ziet.
  2. Als u meerdere mappen hebt, tikt u op een andere map om te kijken of uw notitie daar zit.

Als u uw notitie nog niet kunt vinden, gebruikt u mogelijk niet het juiste woord of de juiste zin of titel uit de notitie.

Meer informatie over Notities

Gebruik Notities om dingen te doen als checklists maken, ideeën uittekenen en notities delen.