Over de toegangscode voor Schermtijd op beheerde apparaten

Lees hier hoe u Schermtijd uitschakelt op beheerde apparaten.

Dit artikel is bedoeld voor systeembeheerders.

Als op een beheerd apparaat een toegangscode voor Schermtijd is ingesteld, kunt u een profiel installeren om de toegangscode te verwijderen en Schermtijd uit te schakelen.

Schermtijd uitschakelen

Als de toegangscode voor Schermtijd moet worden verwijderd en eventuele beperkingen uitgeschakeld, kunt u een profiel installeren waarin de beperking 'allowEnablingRestrictions' is ingesteld op 'false'. Hierdoor worden de toegangscode voor beperkingen en de gebruikslimieten en gegevens van Schermtijd verwijderd.

Als u de toegang tot Schermtijd weer wilt toestaan, wijzigt u de beperking 'allowEnablingRestrictions' weer in 'true' of verwijdert u het profiel.