Als uw iPhone XS of iPhone XS Max niet wordt opgeladen wanneer de sluimerstand actief is

Lees hier wat u moet doen als uw iPhone XS of iPhone XS Max op de oplader is aangesloten en in de sluimerstand staat, maar niet wordt opgeladen.

Sommige iPhone XS- en iPhone XS Max-apparaten worden mogelijk niet opgeladen of vertraagd opgeladen als ze in de sluimerstand staan en op het lichtnet zijn aangesloten via een Lightning-kabel.

Werk uw iPhone bij naar iOS 12.0.1 als een van deze problemen zich voordoet.