Als iTunes uw iOS 12-apparaat niet herkent, moet u mogelijk macOS of iTunes upgraden

Mogelijk reageert iTunes niet, wordt uw apparaat niet herkend, of ziet u het bericht 'iTunes kan geen verbinding maken met deze [apparaat]. Je hebt geen bevoegdheden.' wanneer u probeert een iPhone, iPad of iPod touch met iOS 12 probeert te verbinden.

Werk uw Mac bij naar de nieuwste versie van macOS om de nieuwste versie van iTunes te installeren die op uw systeem wordt ondersteund, of download de nieuwste versie van iTunes voor uw pc. (Met macOS Mojave wordt iTunes meegeleverd met macOS.)

Als u uw computer niet kunt bijwerken naar macOS Mojave, moet u mogelijkiTunes 12.8 opnieuw installeren op uw Mac.

iTunes 12.8 opnieuw installeren

iPhone XS en iPhone XS Max vereisen een Mac met minimaal OS X El Capitan 10.11.6 of hoger en iTunes 12.8 of hoger om te kunnen synchroniseren en reservekopieën te maken met iTunes.

Volg deze stappen om iTunes te upgraden:

1. Stop iTunes als het is geopend.
  2. Koppel de kabel los als uw iOS-apparaat met uw Mac is verbonden via USB.
  3. Download iTunes 12.8 van Apple en installeer het op de Mac.
  4. Ontgrendel uw iOS-apparaat en sluit het weer via USB op uw Mac aan terwijl het beginscherm zichtbaar is.
  5. Open iTunes.
  6. Klik op 'Installeer' als u een bericht ziet met de tekst 'Er is een software-update vereist om verbinding te maken met deze [apparaat]'. Lees wat u moet doen als u dit bericht ziet.

Meer hulp als iTunes uw apparaat nog steeds niet herkent.