Over iMovie Theater

iMovie Theater geeft uw video's mogelijk niet langer meer weer. Als u uw video's op een Apple TV wilt bekijken, gebruikt u AirPlay. U kunt uw video's ook overzetten naar iCloud-foto's.

iMovie Theater is niet meer beschikbaar in de App Store op de Apple TV. Als u de iMovie Theater-app al op uw Apple TV hebt geïnstalleerd, ziet u mogelijk uw video's in de iMovie Theater-app niet.

Als u de video's in iMovie Theater niet op de Apple TV kunt bekijken, kunt u ze nog wel bekijken in iMovie Theater op uw iPhone, iPad of Mac. Als u uw video's op de Apple TV wilt bekijken kunt u AirPlay gebruiken vanaf iPhone, iPad of Mac. U kunt uw video's ook bekijken met de Foto's-app op de Apple TV. Volg de stappen hieronder om uw video's over te zetten van iMovie Theater naar iCloud-foto's. Zorg ervoor dat iCloud-foto's is ingeschakeld voordat u doorgaat.

Video's toevoegen aan iCloud-foto's op een iPhone of iPad

Download eerst uw video's naar het apparaat via iMovie op de iPhone of iPad en voeg ze daarna toe aan iCloud-foto's.

1. Tik in iMovie op 'Theater' bovenaan het scherm.
  2. Tik op een video om deze te selecteren. Als de apparaatknop 'Download naar' verschijnt, tikt u op de apparaatknop 'Download naar' om de video naar uw apparaat te downloaden.
  3. Tik op de knop 'Deel', tik op 'Bewaar video' en tik vervolgens op 'OK' als de video is bewaard.
  4. Herhaal dit voor iedere video die u naar iCloud-foto's wilt kopiëren.

Video's toevoegen aan iCloud-foto's op Mac

1. Klik op uw in iMovie op de Mac op 'Theater' bovenaan het scherm.
  2. Klik op een video om deze te selecteren. Klik vervolgens op de knop 'Deel' en kies vervolgens 'Archief'.
  3. Klik op het venstermenu 'Resolutie' en kies de hoogst beschikbare resolutie. Configureer de andere opties voor delen en klik daarna op 'Volgende'.
  4. Kies een locatie op de Mac om de video op te bewaren, zoals het bureaublad. Klik daarna op 'Bewaar'.
  5. Open Foto's.
  6. Zoek het bewaarde videobestand op de Mac en versleep het bestand vervolgens naar 'Foto's'.
  7. Herhaal dit voor iedere video die u naar iCloud-foto's wilt kopiëren.