Live luisteren gebruiken met AirPods, AirPods Pro, AirPods Max of Powerbeats Pro

Met live luisteren fungeert uw iPhone, iPad of iPod touch als een microfoon die geluid naar uw AirPods, AirPods Pro, AirPods Max of Powerbeats Pro stuurt. Live luisteren helpt u een gesprek te horen in een luidruchtige omgeving of te horen wat iemand aan de andere kant van de kamer zegt.

Als u live luisteren wilt gebruiken met uw AirPods, AirPods Pro, AirPods Max of Powerbeats Pro, moet iOS of iPadOS 14.3 of hoger zijn geïnstalleerd op uw iOS- of iPadOS-apparaat. U moet uw AirPods, AirPods ProAirPods Max of Powerbeats Pro ook koppelen met uw apparaat.

iOS-bedieningspaneel

Live luisteren toevoegen aan het bedieningspaneel

Om live luisteren te kunnen gebruiken, moet u het toevoegen aan het bedieningspaneel:

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Bedieningspaneel'.
  2. Scrol omlaag en tik op de knop 'Voeg toe' symbool 'Voeg toe' naast de gehoorknop symbool voor horen.
  3. Tik op 'Instellingen' om de wijzigingen op te slaan.

Live luisteren in het bedieningspaneel

Live luisteren gebruiken

1. Open het bedieningspaneel op uw iPhone, iPod touch ofiPad.
  2. Tik op het symbool voor horen .
  3. Tik op 'Live luisteren'.
  4. Houd het apparaat voor de persoon die u wilt horen. Pas het volume op uw apparaat aan als u het geluid niet goed genoeg hoort.

U kunt de audioniveaus van uw koptelefoon ook in realtime zien terwijl u ergens naar luistert. U kunt snel een blik werpen om gedetailleerde informatie over het decibelniveau te zien.

Als u uw AirPods, AirPods Pro, AirPods Max of Powerbeats Pro niet kunt koppelen of live luisteren niet kunt inschakelen, controleert u of Bluetooth is ingeschakeld en uw oortjes voldoende opgeladen zijn.

Lees meer over live luisteren met Made for iPhone-gehoorapparaten.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.