Live luisteren gebruiken met AirPods

Met live luisteren fungeert uw iPhone, iPad of iPod touch als een microfoon die geluid naar uw AirPods stuurt. Live luisteren helpt u een gesprek te horen in een luidruchtige omgeving of te horen wat iemand aan de andere kant van de kamer zegt.

Als u live luisteren wilt gebruiken met uw AirPods, moet iOS 12 of later op uw iOS-apparaat zijn geïnstalleerd. U moet ook uw AirPods koppelen aan uw apparaat.

live luisteren gebruiken

Live luisteren toevoegen aan het bedieningspaneel

Om live luisteren te kunnen gebruiken, moet u het toevoegen aan het bedieningspaneel:

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Bedieningspaneel'.
  2. Tik op 'Pas regelaars aan'.
  3. Scrol omlaag en tik op symbool voor voeg toe naast 'Horen' symbool voor horen.
  4. Tik op 'Terug' om de instelling op te slaan.

live luisteren in bedieningspaneel

Live luisteren gebruiken

1. Open het bedieningspaneel.
  2. Tik op symbool voor horen.
  3. Tik op 'Live luisteren'.
  4. Houd het apparaat voor de persoon die u wilt horen. Pas het volume op uw apparaat aan als u het geluid niet goed genoeg hoort.

Als u uw AirPods niet kunt koppelen of als live luisteren niet inschakelt, controleert u of Bluetooth is ingeschakeld en uw AirPods zijn geladen.

Lees meer over live luisteren met Made for iPhone-gehoorapparaten.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.