Live luisteren gebruiken met AirPods of Beats

Met live luisteren fungeert je iPhone of iPad als een microfoon die geluid naar je AirPods of Beats stuurt.

Live luisteren helpt je een gesprek te horen in een luidruchtige omgeving of te horen wat iemand aan de andere kant van de kamer zegt.

Als je live luisteren wilt gebruiken met je AirPods, AirPods Pro, AirPods Max, Powerbeats Pro, Beats Fit Pro of Beats Studio Pro, moet iOS of iPadOS 14.3 of nieuwer zijn geïnstalleerd op je iOS- of iPadOS-apparaat. Je moet ook een verbinding tot stand brengen tussen je AirPods, AirPods Pro, AirPods Max, Powerbeats Pro, Beats Fit Pro of Beats Studio Pro met je apparaat.

Live luisteren toevoegen aan het bedieningspaneel

Om live luisteren te kunnen gebruiken, moet Je het toevoegen aan het bedieningspaneel:

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Bedieningspaneel'.

2. Scrol omlaag en tik op de knop 'Voeg toe'symbool 'Voeg toe' naast de knop 'Horen'symbool 'Horen'.

Instellingen van bedieningspaneel in iOS
  3. Tik op 'Instellingen' om de wijzigingen te bewaren.

Live luisteren gebruiken

1. Terwijl je je AirPods of Beats in je oren hebt en deze zijn verbonden met je iPhone of iPad, open je het bedieningspaneel op je iPhone of open je het bedieningspaneel op je iPad.

2. Tik op de knop 'Horen'symbool 'Horen'.

iOS-bedieningspaneel met 'Horen'
  3. Tik op de knop 'Live luisteren'Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding.

4. Plaats je iPhone of iPad vóór de persoon die je wilt horen. Als je het niet goed genoeg hoort, pas je het volume aan op je apparaat.

Je kunt de audioniveaus van je koptelefoon ook in realtime zien terwijl je ergens naar luistert. Je kunt snel een blik werpen om gedetailleerde informatie over het decibelniveau te zien.

Als je live luisteren wilt gebruiken met een externe bedrade microfoon, sluit je de microfoon aan op de Lightning-poort of koptelefoonaansluiting op je iPhone of iPad.

Als je geen verbinding kunt maken met je AirPods, AirPods Pro, AirPods Max, Powerbeats Pro, Beats Fit Pro of Beats Studio Pro, of als je live luisteren niet kunt inschakelen, controleer je of Bluetooth is ingeschakeld en of je koptelefoon is opgeladen.

Meer informatie over live luisteren met Made for iPhone-hoortoestellen.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.