Schermbeveiligingen met luchtopname op de Apple TV

U kunt nu luchtopnames bekijken van prachtige plekken over de hele wereld en zelfs vanuit de ruimte. Ontvang locatiegegevens met één tik en verander de locatie door te vegen, gewoon, vanaf de Apple TV.

Een schermbeveiliging met luchtopname starten

Als de Apple TV inactief is, verschijnt na een aantal minuten een schermbeveiliging. U kunt de schermbeveiliging op elk gewenst moment starten. Ga op het beginscherm van de Apple TV naar de linkerbovenhoek en druk op de knop 'Menu' op de Apple TV Remote.

Als u wilt wijzigen na hoeveel minuten de schermbeveiliging start, gaat u naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Schermbeveiliging' en selecteert u vervolgens 'Begin na'.

Schermbeveiligingen met luchtopname zijn niet beschikbaar op Apple TV (2e en 3e generatie).

Ontdekken waar een luchtopname is gemaakt

Vraagt u zich wel eens af welke plek u nou ziet in de schermbeveiliging met luchtopnamen?

Tik dan terwijl de schermbeveiliging loopt, op het Touch-oppervlak van uw Apple TV Remote.

Een andere locatie kiezen

Als er een schermbeveiliging met luchtopname wordt afgespeeld, kunt u op uw Apple TV overschakelen op een andere locatie. Veeg naar rechts of links op het Touch-oppervlak van uw Apple TV Remote.

Als u op de Apple TV naar muziek aan het luisteren bent wanneer er een schermbeveiliging met luchtopname wordt weergegeven, tikt u rechts of links op het Touch-oppervlak om het vorige of volgende nummer af te spelen.

U kunt geen specifieke luchtopname kiezen om op de Apple TV af te spelen. U kunt wel instellen hoe vaak nieuwe schermbeveiligingen met luchtopname worden gedownload. Ga daarvoor naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Schermbeveiliging' en selecteer 'Download nieuwe video'.

Het aantal schermbeveiligingen met luchtopname dat u kunt downloaden, hang af van hoeveel opslagruimte er beschikbaar is op de Apple TV. Als u uw opslagruimte op de Apple TV wilt beheren, gaat u naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Beheer opslagruimte'.