Schermbeveiligingen met luchtopnames op de Apple TV

Je kunt nu luchtopnames bekijken van prachtige plekken over de hele wereld en zelfs vanuit de ruimte. Ontvang locatiegegevens met één tik en verander de locatie door te swipen, gewoon vanaf de Apple TV.

tvos-17-aerial-screensaver-scotland-lake-3

Een schermbeveiliging met een luchtopname starten

Als de Apple TV inactief is, verschijnt na een aantal minuten een schermbeveiliging. Je kunt de schermbeveiliging ook handmatig starten, voordat het scherm inactief is. Houd de knop 'Terug'knop 'Terug' of de knop 'Menu' ingedrukt om terug te keren naar het beginscherm en druk vervolgens twee keer op de knop 'Terug'knop 'Terug' of de knop 'Menu'.

Als je wilt wijzigen na hoeveel minuten de schermbeveiliging start, ga je naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Schermbeveiliging' en selecteer je 'Begin na'.

Schermbeveiligingen met luchtopnames zijn niet beschikbaar op de Apple TV (2e en 3e generatie).

Ontdekken waar een luchtopname is gemaakt

Vraag je je wel eens af welke plek je nou ziet in een schermbeveiliging met een luchtopname? Tik dan terwijl de schermbeveiliging loopt, op het Touch-oppervlak van je Apple TV Remote.

Een andere locatie kiezen

Het is niet mogelijk een specifieke luchtopname te selecteren voor weergave op je Apple TV, maar je kunt wel een thema kiezen. Ga hiervoor naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Schermbeveiliging' > 'Thema's'. Swipe en selecteer een thema om het weer te geven of te verbergen tijdens het afspelen van de luchtopnames.

Je kunt overschakelen naar andere luchtopnamelocaties door naar links of rechts te swipen op het Touch-oppervlak van de Apple TV Remote op het moment dat de luchtopname wordt afgespeeld.

Meer informatie

• Als je op de Apple TV naar muziek aan het luisteren bent wanneer er een schermbeveiliging met een luchtopname wordt weergegeven, tik je rechts of links op het Touch-oppervlak om het vorige of volgende nummer af te spelen.

• Je kunt instellen hoe vaak nieuwe luchtopnames worden gedownload. Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Schermbeveiliging' en selecteer 'Download nieuwe video' om je instellingen te wijzigen.

• Je kunt ook terugblikken of albums bekijken vanuit de Foto's-app als een schermbeveiliging. Lees hoe je een fotoschermbeveiliging maakt op Apple TV.

Het aantal schermbeveiligingen met luchtopname dat je kunt downloaden, hang af van hoeveel opslagruimte er beschikbaar is op de Apple TV. Als je je opslagruimte op de Apple TV wilt beheren, ga je naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Beheer opslag'.