Over de beveiligingsinhoud van iCloud voor Windows 7.6

In dit document wordt de beveiligingsinhoud van iCloud voor Windows 7.6 beschreven.

Over Apple beveiligingsupdates

Ter bescherming van onze klanten maakt Apple geen beveiligingskwesties openbaar en bespreekt of bevestigt Apple deze niet totdat een volledig onderzoek is uitgevoerd en de benodigde patches of releases beschikbaar zijn. Recente releases staan vermeld op de pagina Apple beveiligingsupdates.

Raadpleeg de pagina Apple productbeveiliging voor meer informatie over beveiliging. U kunt communicatie met Apple coderen via de Apple Product Security PGP-sleutel.

Apple beveiligingsdocumenten verwijzen naar kwetsbaarheden met CVE-ID waar mogelijk.

iCloud voor Windows 7.6

Releasedatum: 9 juli 2018

CFNetwork

Beschikbaar voor: Windows 7 en hoger

Impact: cookies kunnen onverwacht blijven bestaan in Safari

Beschrijving: een probleem met het beheer van cookies is verholpen door verbeterde controles.

CVE-2018-4293: een anonieme onderzoeker

WebKit

Beschikbaar voor: Windows 7 en hoger

Impact: het verwerken van kwaadwillig vervaardigde webinhoud kan leiden tot een onverwachte crash van Safari

Beschrijving: een probleem met geheugenbeschadiging is verholpen door een verbeterde verwerking van het geheugen.

CVE-2018-4270: gevonden door OSS-Fuzz

WebKit

Beschikbaar voor: Windows 7 en hoger

Impact: het verwerken van kwaadwillig vervaardigde webinhoud kan leiden tot het uitvoeren van willekeurige code

Beschrijving: een type confusion-probleem is verholpen door een verbeterde verwerking van het geheugen.

CVE-2018-4284: gevonden door OSS-Fuzz

WebKit

Beschikbaar voor: Windows 7 en hoger

Impact: een kwaadaardige website kan audiogegevens 'cross-origin' exfiltreren

Beschrijving: geluid dat is opgehaald via audio-elementen kan 'cross-origin' worden geëxfiltreerd. Dit probleem is verholpen door een verbeterde 'audio taint'-tracering.

CVE-2018-4278: Jun Kokatsu (@shhnjk)

WebKit

Beschikbaar voor: Windows 7 en hoger

Impact: een kwaadaardige website kan een denial of service veroorzaken

Beschrijving: een 'race condition' is verholpen met aanvullende validatie.

CVE-2018-4266: gevonden door OSS-Fuzz

WebKit

Beschikbaar voor: Windows 7 en hoger

Impact: het verwerken van kwaadwillig vervaardigde webinhoud kan leiden tot het uitvoeren van willekeurige code

Beschrijving: meerdere problemen met geheugenbeschadiging zijn verholpen door een verbeterde verwerking van het geheugen.

CVE-2018-4261: Omair in samenwerking met het Zero Day Initiative van Trend Micro

CVE-2018-4262: Mateusz Krzywicki in samenwerking met het Zero Day Initiative van Trend Micro

CVE-2018-4263: Arayz in samenwerking met het Zero Day Initiative van Trend Micro

CVE-2018-4264: gevonden door OSS-Fuzz, Yu Zhou en Jundong Xie van Ant-financial Light-Year Security Lab

CVE-2018-4265: cc in samenwerking met het Zero Day Initiative van Trend Micro

CVE-2018-4267: Arayz van team Pangu in samenwerking met het Zero Day Initiative van Trend Micro

CVE-2018-4272: gevonden door OSS-Fuzz

WebKit

Beschikbaar voor: Windows 7 en hoger

Impact: het verwerken van kwaadwillig vervaardigde webinhoud kan leiden tot een onverwachte crash van Safari

Beschrijving: meerdere problemen met geheugenbeschadiging zijn verholpen door verbeterde invoervalidatie.

CVE-2018-4271: gevonden door OSS-Fuzz

CVE-2018-4273: gevonden door OSS-Fuzz

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.