Uw iPhone naar Apple opsturen met Express Replacement Service in Europa

Kies uw land of regio.

Het spijt ons dat uw iPhone niet naar behoren werkt.

Nadat u contact hebt opgenomen met Apple voor een vervangend product, krijgt u een pakket toegezonden met daarin een vervangende iPhone en alles wat u nodig hebt om uw defecte iPhone terug te sturen naar Apple.

Belangrijk: zorg ervoor dat u uw defecte iPhone zo retourneert dat Apple deze binnen tien werkdagen na verzending van het vervangende product ontvangt. (controleer uw verzenddatum). Als Apple uw iPhone niet binnen tien dagen ontvangt, of als de technici van Apple vaststellen dat de iPhone onopzettelijke schade heeft of dat er ongeautoriseerde wijzigingen aan zijn aangebracht, worden de volledige kosten van de vervangende iPhone bij u in rekening gebracht. Raadpleeg de voorwaarden voor meer informatie.

Voordat u de iPhone opstuurt

1. Maak een reservekopie van uw iPhone.  Om uw gegevens te beschermen, volgt u de stappen in het gedeelte 'Voordat u uw apparaat opstuurt' van dit artikel.
  2. Uw apparaat verwijderen uit 'Zoek mijn iPhone'.
  3. Laad uw iPhone indien mogelijk volledig op en schakel deze uit.
  4. Haal de simkaart uit uw iPhone als u een simkaart in uw iPhone gebruikt en bewaar deze op een veilige plaats.  Als u geen simkaart in uw iPhone gebruikt, neemt u contact op met uw mobiele serviceprovider om deze service op te schorten.

De iPhone inpakken met de meegestuurde verpakkingsmaterialen

1. Doe uw iPhone in de beschermende zak. Voeg geen stereoheadset, USB-kabel, lichtnetadapter of andere accessoires toe.
  2. Verwijder het verzendlabel van de doos als u dit nog niet hebt gedaan.  Doe de beschermende verpakking in de verzenddoos.
  3. Verzegel de doos met de bijgeleverde tape en zorg ervoor dat de rood-zwart-witte batterijsticker duidelijk zichtbaar is aan de buitenkant van de doos.

De iPhone opsturen naar Apple

1. De naam van de koerier staat op het verzendlabel (of ergens anders in het pakket met verpakkingsmateriaal). Ga naar de website van de koerier om een ophaalafspraak te maken of om te zien waar u het pakket kunt afgeven.
  2. Vraag de koerier om een ontvangstbewijs.
  3. Volg de voortgang van uw reparatie.
  4. Controleer na een paar dagen of Apple de defecte iPhone heeft ontvangen.

*Apple is niet verantwoordelijk voor enige schade tijdens verzending als het pakket niet correct is verzegeld of in slechte staat is aangeboden aan de koerier.

De vervangende iPhone gebruiken

1. Noteer het serienummer van de vervangende iPhone. Uw vervangende iPhone wordt gedekt door een servicegarantie van 90 dagen of de resterende looptijd van de garantie van uw iPhone of uw AppleCare-overeenkomst, wanneer deze periode langer is.
  2. Als u een simkaart in uw iPhone gebruikt, plaatst u de simkaart in uw iPhone.
  3. Zet een iCloud- of iTunes-reservekopie terug op uw iPhone.

© 2018 Apple Inc. Alle rechten voorbehouden. Apple, het Apple logo, iPhone en iTunes zijn handelsmerken van Apple Inc. die zijn gedeponeerd in de VS en andere landen. AppleCare en iCloud zijn servicemerken van Apple Inc. die zijn gedeponeerd in de VS en andere landen. Andere in dit document vermelde product- en bedrijfsnamen zijn mogelijk handelsmerken van hun respectieve bedrijven.