Release-opmerkingen voor Apple Business Manager

Lees meer over de updates en wijzigingen voor Apple Business Manager. De updates zijn cumulatief, dus als u Apple Business Manager opent, hebt u alle nieuwste functies. Hieronder vindt u alle functies die bij elke versie zijn uitgebracht.

Juni 2020

Ondersteuning toegevoegd voor twee nieuwe bevoegdheden om toegang te bieden tot de AppleSeed for IT-bètatestportal.

Mei 2020

Beheerders kunnen samenwerking configureren zodat delen tussen gebruikers in dezelfde organisatie automatisch wordt geaccepteerd.

April 2020

U kunt federatieve domeinen nu verwijderen uit Apple Business Manager.

Maart 2020

• Als er nieuwe domeinen worden toegevoegd aan Apple Business Manager, moeten deze eerst worden geverifieerd voordat beheerde Apple ID's kunnen worden aangemaakt die gebruikmaken van die domeinen. Meer informatie
  • iPads kunnen nu als gedeelde iPad worden geconfigureerd in Apple Business Manager.

Oktober 2019

Ondersteuning voor gebundelde authenticatie via Microsoft Azure Active Directory. Meer informatie

September 2019

• Met de optie 'Opzoeken gebruikersaccount' kunnen gebruikers zoeken naar de contactgegevens van andere gebruikers en groepen in uw Apple Business Manager-organisatie. Hiervoor is iOS 13, iPadOS 13 of macOS 10.15 vereist. Meer informatie
  • U kunt bepalen met wie gebruikers gegevens kunnen delen via Pages-, Numbers- en Keynote-documenten, Notities, Herinneringen en andere bestanden in iCloud Drive. Meer informatie

Juni 2019

Apple Business Manager is nu geschikt voor gebruik op iPad.

Februari 2019

• Het gedeelte 'MDM-servers' bevindt zich nu in het tabblad 'Instellingen'.
  • U kunt 'Standaard apparaattoewijzing' nu configureren in 'Instellingen' > 'Instellingen van apparaatbeheer' en in 'Instellingen' > 'MDM-servers'.

September 2018

tvOS-apps zijn nu beschikbaar in 'Apps en boeken'.

Mei 2018

Met Apple Business Manager kunnen IT-beheerders personen, Apple apparaten en materiaal beheren. Naast verbeterd apparaat- en rolbeheer beschikt Apple Business Manager over een nieuw overdrachtssysteem voor licenties op basis van locatie: 'Apps en boeken'.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.