Release-opmerkingen voor Apple Business Manager

Lees meer over de updates en wijzigingen voor Apple Business Manager. De updates zijn cumulaties, dus als u Apple Business Manager opent, hebt u alle nieuwste functies. Hieronder vindt u alle functies die bij elke versie zijn uitgebracht.

Juni 2019

Apple Business Manager is nu geschikt voor gebruik op iPad.

Februari 2019

• Het gedeelte 'MDM-servers' bevindt zich nu in het tabblad 'Instellingen'.
  • U kunt 'Toewijzing standaardapparaat' nu configureren in 'Instellingen' > 'Device Management-instellingen' en in 'Instellingen' > 'MDM-servers'.

September 2018

tvOS-apps zijn nu beschikbaar in 'Apps en boeken'.

Mei 2018

Met Apple Business Manager kunnen IT-beheerders personen, Apple apparaten en materiaal beheren. Naast verbeterd apparaat- en rolbeheer beschikt Apple Business Manager over een nieuw overdrachtssysteem voor licenties op basis van locatie: 'Apps en boeken'.