Als de flits op uw iPhone, iPad of iPod touch niet werkt

Meer informatie over hoe u problemen met de flits oplost in het bedieningspaneel of in de Camera-app van uw iPhone, iPad of iPod touch.

Als de flits niet werkt

Om de ledflits te testen, probeert u de zaklamp in het bedieningspaneel:

1. Veeg omhoog vanaf de onderkant van een willekeurig scherm. Op de iPhone X of nieuwer en iPad veegt u omlaag vanaf de rechterbovenhoek van het scherm.
  2. Tik op  in de linkeronderhoek van het bedieningspaneel.

Als de ledflits niet werkt als een zaklamp, neemt u contact op met Apple Support.

De instellingen controleren

Als de flits niet werkt of deze wordt uitgeschakeld telkens als u een foto maakt, controleert u de instellingen voor de flits. Open de Camera-app en tik op   in de linkerbovenhoek van het scherm om een andere instelling te kiezen.

Als uw apparaat heel warm of koud is

Als u lange tijd een video met de flits aan hebt opgenomen of als u het apparaat in een heel warme omgeving gebruikt, ziet u mogelijk een bericht waarin wordt gemeld dat de flits is uitgeschakeld. Het bericht verdwijnt pas wanneer het apparaat is afgekoeld.

Als het batterijniveau van uw apparaat laag is en uw apparaat is heel warm of koud, werken de cameraflits en de zaklamp mogelijk niet. Deze functies werken weer wanneer u uw apparaat oplaadt en het apparaat weer een normalere temperatuur heeft.

Meer informatie

Meer informatie over hoe u andere problemen met de Camera-app oplost.