Systeemvereisten voor AirPlay

Lees welke apparaten AirPlay 2 en AirPlay ondersteunen.

Systeemvereisten voor AirPlay 2

De volgende apparaten ondersteunen het streamen met AirPlay 2. Raadpleeg deze pagina als uw apparaat voldoet aan de onderstaande vereisten, maar u geen gebruik kunt maken van AirPlay.

Apparaten waarvan u audio kunt streamen

Apparaten waarvan u video kunt streamen

Apparaten waarnaar u kunt streamen

Systeemvereisten voor AirPlay

De volgende apparaten ondersteunen het streamen met AirPlay. Raadpleeg deze pagina als uw apparaat voldoet aan de onderstaande vereisten, maar u geen gebruik kunt maken van AirPlay.

Apparaten waarvan u kunt streamen

• iPhone, iPad of iPod touch
  • Mac
  • iTunes op een Mac of pc
  • Apple TV 4K of Apple TV HD1

Apparaten waarnaar u kunt streamen

• HomePod
  • Apple TV 4K, Apple TV HD en Apple TV (2e of 3e generatie)
  • Luidsprekers die zijn verbonden met de geluidsuitvoerpoort op AirPort Express
  • Luidsprekers met 'Works with Apple AirPlay' (Werkt met Apple AirPlay) op de verpakking
  1. Vanaf Apple TV 4K en Apple TV HD kunt u alleen audio streamen met AirPlay.
  2. Als u Siri wilt gebruiken voor het bedienen en afspelen van video op een smart-tv, hebt u een met AirPlay 2 compatibele smart-tv nodig die HomeKit ondersteunt. HomeKit wordt niet ondersteund op smart-tv's van Samsung.
  3. Voor sommige luidsprekers van andere fabrikanten is een firmware-update nodig om streamen met AirPlay 2 te ondersteunen. Bekijk de website van de fabrikant voor meer informatie.