Systeemvereisten voor AirPlay

Bekijk welke apparaten compatibel zijn met AirPlay en AirPlay 2.

Over AirPlay en AirPlay 2

Met AirPlay kunt u materiaal streamen van een Apple apparaat naar een met AirPlay compatibele luidspreker.

Met AirPlay 2 hebt u de mogelijkheid om muziek af te spelen via meerdere luidsprekers en Siri te gebruiken om te bepalen waar u de muziek wilt afspelen. Als u AirPlay 2 wilt gebruiken, installeert u de nieuwste softwareversie en voegt u uw met AirPlay 2 compatibele luidsprekers toe aan de Woning-app op uw iOS-apparaat.

Systeemvereisten voor AirPlay

De volgende apparaten ondersteunen het streamen met AirPlay.

Apparaten waarvan u kunt streamen

• iPhone, iPad of iPod touch
  • Mac of pc met iTunes
  • Apple TV 4K of Apple TV (4e generatie)

Apparaten waarnaar u kunt streamen

• HomePod
  • Apple TV 4K, Apple TV (4e generatie) en Apple TV (2e of 3e generatie)
  • Luidsprekers die zijn verbonden met de geluidsuitvoerpoort op AirPort Express
  • Luidsprekers met 'Works with Apple AirPlay' (Werkt met Apple AirPlay) op de verpakking

Systeemvereisten voor AirPlay 2

De volgende apparaten ondersteunen het streamen met AirPlay 2.

Apparaten waarvan u kunt streamen

Apparaten waarnaar u kunt streamen

*Voor sommige luidsprekers van andere fabrikanten is een firmware-update nodig om streamen met AirPlay 2 te ondersteunen. Bekijk de website van de fabrikant voor meer informatie.