Systeemvereisten voor AirPlay

Bekijk welke apparaten compatibel zijn met AirPlay en AirPlay 2.

Systeemvereisten voor AirPlay

De volgende apparaten ondersteunen het streamen met AirPlay. Raadpleeg deze pagina als uw apparaat voldoet aan de onderstaande vereisten, maar u geen gebruik kunt maken van AirPlay.

Apparaten waarvan u kunt streamen

• iPhone, iPad of iPod touch
  • Mac
  • iTunes op een Mac of pc
  • Apple TV 4K of Apple TV (4e generatie)

Apparaten waarnaar u kunt streamen

• HomePod
  • Apple TV 4K, Apple TV (4e generatie) en Apple TV (2e of 3e generatie)
  • Luidsprekers die zijn verbonden met de geluidsuitvoerpoort op AirPort Express
  • Luidsprekers met 'Works with Apple AirPlay' (Werkt met Apple AirPlay) op de verpakking

Systeemvereisten voor AirPlay 2

De volgende apparaten ondersteunen het streamen met AirPlay 2. Raadpleeg deze pagina als uw apparaat voldoet aan de onderstaande vereisten, maar u geen gebruik kunt maken van AirPlay.

Apparaten waarvan u kunt streamen

Apparaten waarnaar u kunt streamen

Als u AirPlay 2 wilt gebruiken, voegt u de voor AirPlay 2 geschikte luidsprekers toe aan de Woning-app op uw iOS-apparaat.

*Voor sommige luidsprekers van andere fabrikanten is een firmware-update nodig om streamen met AirPlay 2 te ondersteunen. Bekijk de website van de fabrikant voor meer informatie.