iCloud configureren op uw Mac

Lees hoe u iCloud configureert op al uw apparaten. De rest gaat automatisch.

Om optimaal gebruik te kunnen maken van iCloud, moet u ervoor zorgen dat uw apparaat aan de minimale systeemvereisten voldoet.

Gebruik de nieuwste versie van macOS

Werk macOS bij naar de nieuwste versie. Kies het Apple-menu  > Over deze Mac > Software-update. Als u macOS Mojave of eerder gebruikt, kiest u het Apple-menu  > App Store.  Controleer of er een update beschikbaar is.

Log in

Kies het Apple-menu  > 'Systeemvoorkeuren' en klik op 'Apple ID'. Als u macOS Mojave of eerder gebruikt, klikt u op 'iCloud'. Voer uw Apple ID in. Wanneer u inlogt, wordt iCloud automatisch ingeschakeld.

Hebt u vragen over Apple ID?

Controleer uw iCloud-instellingen

Kies het Apple-menu  > 'Systeemvoorkeuren' en klik vervolgens op 'Apple ID'. Als u macOS Mojave of eerder gebruikt, klikt u op 'iCloud'. Kies de apps, zoals Notities, Foto's en iCloud Drive, die u met iCloud wilt gebruiken.

Het opslagabonnement kiezen dat bij u past

Eén veilige plek voor al uw foto's, bestanden en meer

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.