Als de lampjes van uw toetsenbord en muis gaan branden terwijl de iMac Pro in de sluimerstand staat

Schakel de optie 'Schakel sluimerstand uit voor netwerktoegang' in om te voorkomen dat randapparatuur wordt ingeschakeld terwijl de iMac Pro in de sluimerstand staat.

Het valt u wellicht op dat het lampje van de Caps Lock-toets op het toetsenbord of het ledlampje onder de muis van tijd tot tijd gaan branden terwijl uw iMac Pro in de sluimerstand staat.

U kunt dit voorkomen door de optie 'Schakel sluimerstand uit voor netwerktoegang' in te schakelen:

1. Ga naar het Apple-menu () > 'Systeemvoorkeuren'.
  2. Klik op 'Energiestand'.
  3. Selecteer het aankruisvak naast 'Schakel sluimerstand uit voor netwerktoegang' om de functie in te schakelen en voorkom dat de lampjes van de randapparatuur gaan branden in de sluimerstand.