E-mails verwijderen van een iPhone, iPad en iPod touch

Met eenvoudige gebaren kunt u uw postbus 'Inkomend' beheren en één of meerdere e-mails tegelijk verwijderen.

Meerdere e-mailberichten verwijderen

1. Open Mail en ga naar uw postbus 'Inkomend'.
  2. Tik rechtsboven op 'Wijzig' en selecteer de e-mails die u wilt verwijderen afzonderlijk of tik op 'Selecteer alles'.
  3. Tik op 'Prullenmand' of 'Archiveer'. Als u alleen 'Archiveer' ziet, houdt u 'Archiveer' ingedrukt om andere opties te zien, zoals 'Selectie naar prullenmand'.

Eén e-mail verwijderen

1. Open Mail en ga naar uw postbus 'Inkomend'.
  2. Tik rechtsboven op 'Wijzig' en selecteer de e-mail die u wilt verwijderen.
  3. Tik op 'Prullenmand' of 'Archiveer'.

U kunt ook snel naar links vegen over een e-mail om deze te verwijderen. Of houd de e-mail uit uw postbus 'Inkomend’ ingedrukt en tik vervolgens op de Prullenmand-knop in het menu dat verschijnt.

Als u een bericht vanuit de e-mail wilt verwijderen, tikt u op de Archiveer-knop  of de Prullenmand-knop  en tikt u vervolgens op 'Archiveer bericht' of 'Bericht naar prullenmand'.

Afhankelijk van het type e-mailaccount dat u hebt, ziet u mogelijk 'Archiveer' in plaats van 'Prullenmand' wanneer u probeert e-mailberichten te verwijderen. U kunt de instellingen van uw postbus wijzigen om dit te aan te passen.