Release-informatie over GarageBand voor macOS

Meer informatie over de huidige update van GarageBand voor macOS.

Nieuw in GarageBand 10.3.1

• Lost een probleem op waarbij Audio Units van derden en de PlatinumVerb-plugin niet konden worden gebruikt.

Vorige versies

GarageBand voor macOS 10.3

Nieuwe functies en verbeteringen

• Twee nieuwe drummers die door roots en jazz beïnvloede brushstijlen spelen.
  • Meer dan 20 gratis downloadbare lessen van artiesten die u laten zien hoe u bepaalde hits speelt op piano en gitaar. De lessen worden gegeven door de artiesten die de hits beroemd hebben gemaakt.
  • 1000 nieuwe elektronische en urban loops in de genres Reggaeton, Future Bass en Chill Rap.
  • 400 geluidseffecten met dieren, transportmiddelen en stemmen. Meer informatie over het downloaden van nieuwe geluiden.
  • Traditionele instrumenten uit China en Japan bespelen en opnemen met de Guzheng, de Koto en Taiko-drums.
  • Klassieke geluiden aan uw nummer toevoegen met vijf vintage Mellotron-patches.
  • Bijgewerkte compatibiliteit met GarageBand voor iOS.

Stabiliteit en betrouwbaarheid

• GarageBand wordt niet meer onverwacht gestopt bij het laden van bepaalde patches die zijn aangemaakt in Logic Pro X.

Bewerken

• MIDI-pangegevens kunnen nu worden bewerkt in GarageBand.
  • In het helplabel voor de selectietool worden nu zowel de totale lengte van de huidige selectie als de begin- en eindpositie weergegeven.
  • Automatisering kan nu stapsgewijs worden bewerkt in de Pianorol-editor door op Command-Option te drukken.

Bereikbaarheid

• VoiceOver laat nu weten welk spoor in het dialoogvenster 'Nieuw spoor' is geselecteerd.
  • VoiceOver leest nu de namen van de sporen voor tijdens het werken met segmenten in het sporengebied.

Plugins

• De grootte van pluginvensters wordt niet meer onverwacht gewijzigd bij het overschakelen naar voorinstellingen met een ander aantal regelaars.

Flex

• Bij het inschakelen van 'Volg tempo en toonhoogte' in de segmenteditor wordt nu ook Flex ingeschakeld in de sporeneditor als deze optie nog niet actief is.

Algemeen

• GarageBand houdt niet langer onverwacht noten aan tijdens het gebruik van Muzikaal typen.
  • Het volume en de toon van de metronoom kunnen worden aangepast in de voorkeuren van GarageBand.
  • In het lcd-scherm van GarageBand worden tijden weer met milliseconden weergegeven.
  • Bypassinstellingen voor masterecho en mastergalm worden nu bewaard in GarageBand-projecten.
  • Als een wijziging van de toonsoort van een project ongedaan wordt gemaakt, wordt de oorspronkelijke toonsoort van Apple Loops nu correct hersteld.
  • Sporen voor software-instrumenten reageren nu correct op MIDI-invoer nadat spoorvergrendeling is uitgeschakeld.
  • Het is nu mogelijk om audio op te nemen tijdens het afspelen.