Als het beeldscherm van uw iMac Pro uitschakelt tijdens het opstarten of installeren van updates

iMac Pro kan zich tijdens het opstarten of installeren van updates anders gedragen dan andere Mac-modellen. Meer informatie over wat u kunt verwachten en hoe u problemen kunt vermijden.

Wanneer uw iMac Pro start na te zijn uitgeschakeld, kan het beeldscherm 30 seconden zwart blijven voordat het Apple logo en de voortgangsbalk worden weergegeven. Dit is normaal. Druk niet op de aan/uit-knop en koppel de iMac Pro ook niet los tijdens dit proces.

Wanneer de iMac Pro updates van het besturingssysteem installeert, worden mogelijk het Apple logo en de voortgangsbalk weergeven; het beeldscherm kan dan op zwart gaan. Het beeldscherm kan 45 seconden tot een minuut zwart blijven terwijl de installatie verdergaat. Afhankelijk van de updates start de iMac Pro mogelijk ook opnieuw op tijdens het proces.

Opstartproblemen met iMac Pro vermijden

Koppel de iMac Pro niet los en druk ook niet op de aan/uit-knop wanneer wordt opgestart of updates worden geïnstalleerd.

Meer opstarttips voor iMac Pro:

• Voorkom dat u op de aan/uit-knop drukt terwijl u het netsnoer aansluit op de achterkant van uw iMac Pro. De aan/uit-knop bevindt zich aan de linkerkant wanneer de iMac Pro naar u is gericht. Probeer daarom de computer vast te houden bij de rechteronderhoek terwijl u deze aansluit, zodat u niet per ongeluk de aan/uit-knop indrukt.
  • Wanneer u de iMac Pro hebt aangesloten op de voeding, wacht u een paar seconden voordat u op de aan/uit-knop drukt.
  • Wacht een paar seconden nadat u de iMac Pro hebt uitgeschakeld voordat u de aan/uit-knop indrukt om de computer weer aan te zetten.

Meer informatie over het opstarten van een Mac